Bahar4730 Kızlar benim 2-3 haftadır çatı ağrım ama en çok sol kasığımda hissediyorum bugün bariz yürümemi zorlaştırıyor 32+3 haftalık hamileyim bebeğim 2.120 gr baş geliş durumda şuan çatı ağrım erken mi başladı yürüyüşüm değişti resmen
Sahreyldrm Bahar4730 erken değil kuzum benim 28den beri var şuan 33. Haftadayim resmen yatmak ve yatakta dönmek, kalkmak zulüm oldu makat geliş bebeğim ama yürürken bile o kadar acı çekiyorum ki anlatamam
umare Bahar4730 Bende de 8. Ayda basladi canim normal yataktan kalkarken zorlaniyorum bayagi ama aksamdan spor yapinca daha rahat kalkiyorum bacak egzersizleri falan yap
Brnsl Bahar4730 bende 30 haftalığım 1 aydır çatı ağrılarım var malesef benim daha da erkem başladı cok canım yanıyor
Belindaa Sahreyldrm bende 28. Haftaya girdim 2 haftadır yatakta dönerken vajinada bıçak saplanıyo gibi bişey oluyo sanki bahsettiğiniz ağrı bu olmalı 😢😢😢
NurBulut96 Acaba benimkide mi çatı ağrısı?? Yatakta dönerken yatarken kalkarken kasığımda aşırı bir ağrı oluyor çatı ağrısı olma ihtimali var mı
Belindaa NurBulut96 kasık değil de daha çok vajinada bıçak sağlanması gibi bişey olmalı bu çok fena ya bende post açıcaktım tam yerinde oldu 🤦♀️
Sahreyldrm Seyda- benimkinin kafası midenin orda popo aşağıda ayaklar yanda oturur pozisyonda duruyor çocuğum öyle rahat ediyor demekki 😂
Glgny0704 31+1 haftalığım bende özellikle sol tarafımda felaket ağrı var iki gündür dr fitil vermişti bana yoğun akıntı İçin ondan mı acaba yada artık normal mi bilmiyorum 🤷♀️
Semooshh Bende de özellikle vajinada ağrı oluyo sızlıyo zorluyor arada Bi yürürken çatı ağrısı öylemi oluyo bilmiyorum 🤷🏻♀️ 34+3m 1.2haftadır var bebeğim baş geliş 28.haftadan beri dönmediyse tabi.