Sevo17 BusraMece hareketleri nasıl hareketli mi başıma öyle bişey gelmedi ama hareket ettikçe yükseliyor kalp atışları diye biliyorum
aslimutlu1 BusraMece oh sükür , suyun gelmemiş . Demek ki gelmek istiyor senin minik 🥰 insallah sabırlı olur biraz
BusraMece aslimutlu1 hic sabirli gibi durmuyo valla her an tetikte bekliyoruz kucuguz biraz ama agrilar var 🙄
Duuyguum BusraMece senin kalp atışlarına göre de değişebiliyor diye okumuştum canm tansiyonun falan nasıl
Hazemmirzam BusraMece bu su olamaz çünkü bardak değil sürahiden bosalircasina akar benim suyum gelerek gittim çünkü ve ıslanmayan yerim kalmamıştı birde şu bardağı kadar olan enfeksion mantar fazla akıntı oluyor canım tecrübe konuşuyor 😄
BusraMece Hazemmirzam herkeste farklilik gosteriyomus canım o doktor oyle soyledi ama benimki su degilmis bebek tersti dönmüş o yüzden olmuş ama agrinin sebebini bilmiyoruz hala bu kadar erken baslamasi iyi degilmis
Sevo17 BusraMece benim ağrılar da 34+4te başladı hala oluyor şu an 36 kalp atışlarının yüksekliği hareketli olmasındandır bence içini ferah tut hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Esmylmz BusraMece Dönmüş gözün aydın 😊 37 ye kadar beklese güzel olur. Hayırlısıyla kucağına alırsın İnşaAllah.
Hazemmirzam BusraMece Yok canım inan değil o doktor bakış açısı suyun gelmesi aktif olur gelip durmaz benim birden fazla öyle oldu en son doktorum bana vana mi bu kapat aç dursun demişti 2. Gebeliğim de