sahibe Arkadaslar doktor ilk kiz deyip erkek erkek deyip kizi olan oldumu benim kinin tam cinsiyetini kesin bir sekilde soylemediler
Nuraslanklc sahibe başta kız derlerse erkeğe dönme ihtimali oluyor genelde 16 17. Haftadan önce olursa tabi emin olmak için her zaman detaylı ultrason u bekleyin 🤷🏻♀️
edak sahibe bana da 12. Haftada erkek denmişti doktor pipisini gördüm dedi ama 15. Haftada kesin kız olduğunu öğrendim ☺️💕
Nuraslanklc Bana 13 te kız 15 te erkek dendi ikilemde kaldığım için alışveriş yapmak için detaylıyı bekledim erkek olduğunu net öğrendim 😌 en garantisi o yani
Meleyke97 sahibe evet 4yil once kiza benziyor demisti doktor 7ayimda erkek oldugu kesin bilindi))) simdi oglum 4 yasinda ikinciye hamileyim bekliyorum biraz zaman gecsin simdi 3ayim doldu 4e gectim birazda gecsin kesin soylesinler cinsiyyetin))
Nuraslanklc sahibe pozisyonu uygunsa kızdır ama sen detaylı ultrason u bekle yada 1 2 hafta sonra tekrar baktır🥰🥰bizimki 15. Haftada erkek denmişti
Mebos Bana kesin dedi 3 kere sordum yanılma payımız varmı diye hayır kesin kız dedi prensesim geliyor 🙈🙈