SameTugcEymen Ya kızlar. Benim prolaktin hormonum bozuktu dr. ILACLI mr istemişti bende çekildim. 25 temmuz son adet tarihim. 30 temmuzda çekilmiştim ben bu mr. Ben yeni öğrendim hamile olduğumu. Hormon bozukluğundan adetin gecikebilir demişti çünkü doktorum hep ona yordum. Neyse geçen tedavi görmeye diye gittigimde hamile olduğumu öğrendim ultrasonda baktığımda bana o zaman için 10+5 demişti doktorum bu da 31 temmuza denk geliyor. Benim aklıma yeni geldi bu mr. Lütfen bilgisi olan bir şey yazabilir mi. Çok merak ediyorum bir şey olmusmudur bebegime? Dr. Numarası yok olsa arayacağım hemen. 😔
Songultombul123 SameTugcEymen cekilirken adetli miydiniz nasil yani son adet derken gusul aldiginiz mi tarih.
Deletedmom3 SameTugcEymen canim daha yumurtan bile olusmamis oluyor o tarihte sıkıntı yapma bisey olmaz. Adst gecikmesine kadar kullanilan ilaclarin yan etkisi olmuyor
Guldenece_2525 SameTugcEymen 25 inde adet olmussunuz ayın 30 una 5 günlük adetli oluyorsunuz..mr girdiğinizde adetlimiydiniz.adetli iseniz doğal olarak hamile değilsiniz
Songultombul123 SameTugcEymen canim sen kac gun suruyorsun ki adeti 5 gunluk adet olmus oluyorsun o ara zaten hamile olma imkanin yoktur korkma bence
SameTugcEymen Nasıl yani kafam o kadar karisikki. Benim son adet tarihim 25 temmuz. 31 temmuzda nasıl hamile kalabiliyorum ki ben . Doğru söylüyorsunuz. Of kafam o kadar karıştı ki ya
Songultombul123 SameTugcEymen doktorlar hesaplarken adet oldugundan itibaren hesapliyorlar gebeligi.o yuzden 10 haftalik demis buyuk ihtimal ama icini ferah tut o tarihte hamile olman mumkun degil bebege bisey olmamıştır.
Limonlusu SameTugcEymen korkmayın daha döllenmeniz olmadan MR çekilmişsiniz ayrıca MR gebeliğe zarar vermiyor
SameTugcEymen Kızlar araştırdım geç döllenme olmuş bende. 1 hafta aksar diyor evet öyle. Eğer adet tarihime gore hesaplasam şuan 12+2 olmam lazım ama ultrasona gore ben 11+3 um. Yani ben mrA 1 gün öncesi girmişim. Bir şey olmaz herhalde