Yagmurferdic Kızlar Google da böyle bir İnternet sitesi var daha önce burda görmüştüm. Uygun baya pamuklu ürünler öyle yazıyor. Ama güvenilir bir yer mi bilginiz var mı
Ilknur_emin Yagmurferdic bu market icin çok post açıldı çoğu kişi memnun kaldığını yazmıştı ama o fiyata. Çokta güzel yumuşacık kaliteli birşey olduğunu düşünmüyorum ben balm
Neslihancoskun Yagmurferdic bende tereddüt etmiştim o yüzden ilk tek parça bişey almıştım kalitesi gerçekten fiyatına göre çok çok iyi geldi daha sonra bi kaç kez daha alışveriş yaptım gösterilenden farklı bişey gelmiyor ben çok memnun kaldım tavsiye ederim 😊
Yagmurferdic Emos_64 Ilknur_emin MerveOzgeAk1453 Neslihancoskun Deletedmom2224 Teşekkür ederim herkese. İstanbul da gerçekten seçenek çok fakat ben evlenip Malatya ya taşındım eşimin görevinden dolayı burda giyim o kadar pahalı ki zaten çok çabuk büyüyorlar minicik bir takım 30 40 tl bana çok geldi açıkçası düşünüp bende bu siteden almayı düşünüyorum ama bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Deletedmom2224 Yagmurferdic valla İstanbulda çok çok pahalı nerdeyse hic bir şeyini mağazadan almadım diyebilirim hep ya İnternet yada ucuz mağazalar 😊
Sumeyye07 Yagmurferdic canım bende alışveriş yaptım cok guvenılır sayfa bayb nest fln almıştım bende sımdı bı daha kıyafet sıparısı verdım
Ozlemtncyk Bnde gecen haftalarda alisveris yaptim gercekten ürünleri cok gzl uygun ve 1 hafta icinde elime ulasti iciniz rahat bir sekilde alisveris Yapabilirsiniz