SevgiSungur Fasulyeanne ben oldum iki üç gün üstüne yattığımda hafif ağrıdı başka bir etkisi olmadı canım ama herkesde farklı olabiliyormuş
kader_gokhan_kulek Fasulyeanne ben iki kere oldum cnm hic agrisi sizisi olmadi eger ates yaptiysa bi doktoruna gozukmende fayda var
[silindi] Retina hafif sızlama ağrı oldu. Bazen hiç dokunmadığım zamanda sızlama vardı. Hele üstüne asla yatamadım. Vurulalı 3 gün oluyor hala çok hafif üzerine bastırınca aşının sızlıyor
Retina Fasulyeanne ilkinde ilk gün ağrı olmadı ikinci gün sızlama oldu ertesi gün geçti.ikinci dozda aşı olduğum gün sızladı ertesi gün geçti.üzerine yatmamaya çalış aşırı ağrın varsa parol alabilrsin demişti hemşire.geçiyor merak etme.
OyaDrdnc Dün öğlen oldum ilk aşımı hiç bişey olmadı ne ağrı ne sızı nede ateş maşallah buz koy günde 4 5 kere iyi geliyomuş ebe sölemişti
Liva2018 Fasulyeanne canım bende bugün oldum ne yapılırken acısı oldu ne sonrasında çok şükür bi sıkıntım olmadı
Betuldnz Fasulyeanne canım bende bugün oldum aşıyı ağrım.olmadi yapılırken ama şimdi kolumu çok hareket ettirdiği nde sızlıyor
Pcdshn Fasulyeanne hemşire 3 gün dedi. 3 gün sürdü, yandı valla sol omzum, bi de sola yat diyolar, üstüne yattım.. Ama sonra geçti.. Ateş yapmadı bende