seymakumatarnsf Sibelcik Bu haftalarda cok normal. Bende bayagi kilo vermistim. 5-6. Aya kadar hic kilo almadim. Su anda 9. Ayimin icindeyim. 17 kilo aldim😔
FSCMK Sibelcik sonrasında baya alınıyor ama kuzum kilo bırak gitsin kilo dert etme kusmalar bitince aşırı kilo alınıyor
defne55 Sibelcik ilk aylar kilo veriliyor canım bende 3 ay kilo vermiştim kusmadan dolayı sonradan toparlıyor insan inşallah sende en kısa zamanda atlatırsın canım
Sibelcik defne55 Al defne55 Allah razı olsun arkadaşlar İnşAllah en ideal kiloda en sağlıklı evlatlar dünyaya getiririz seymakumatarnsf
Guleren Bende 11+6yım 4 kilo verdim hiç yiyemiyorum tansiyonumda yerlerde biran önve alma kısmına bulantısız zamana geçeriz inşallah 😭🙏🏻
Sibelcik Guleren amin amin kilo almasakta olur 😂sadece sağlıklı olalım benim de bazen elim ayağım titriyor
Guleren Sibelcik aynen canım hiç böyle bir şey yaşamamıştım normalde yemek yemeyi sevmem açım diye ağlıyorum bazen 😅
Meleyke97 Sibelcik bende 13hafta gect.bugune kadar kilo verdim cunki bisey yiyemedim tiksindim her seyden ama artik duzeldim yavas yavasta olsa yemek yiyorum artacagima eminim)))
Sibelcik Meleyke97 rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 😊onlar sağlıklı olsunda bizler artık bir şekilde atlatacağız 🥴
Mucizemmm00 Sibelcik merhaba cnm hic ıslaklık oluyormus gecen haftalarda falan suyumsu . Kulodda damla damla gördünmü acaba ıslaklık yani akıntı değil su seklinde
Aysegul_aslnby2008 Mucizemmm00 hayır öyle bir durum olmadı sadece sırtım ve belim ağrıyor ıkı gündür yani kaburga kemiklerimin Ağrıdığını hissediyorum aşırı halsizlik ve miğde bulantısı var
Nur-11 20+2 yim 11 kilo verdim artık almak istiyorum çünkü biranda zayıflayınca halsizlik tansiyon düşüklügü mahvetti beni hemen zaman geçerse doğsa diye dua ediyorum benim bünyem hiç kaldırmadı hamileliği bende mutlu olan gezen tozan hamilelerden olmak istiyorum 😞
Guleren Sibelcik olsun gene de azcık kendine getirir seni canım üzülme inşallah geçecek.Ben zaten açlıktan uyuyamıyorum da 😅sen bu haline şükret geçicek inşallah hepsi miniklerimize kavuşunca hepsi geçecek 🙏🏻