Meleyke97 Kizlar benim 4yil önce oglumu dogurduktan sonra baya karnim kaldi. Bi turlu yok edemedim onu. Şimdide ikinci bebegime hamileyim bi fikirlerinizi alayim dedim dogumdan sonra naapsamda karnim cekilir? Etrafimdakilar dogumdan sonra karnini sıkı sarı diyorlar. Ilkde korktum yapmadim sizce ikincide yapayimmi? 🇦🇿❤️🇹🇷
elifzeynebinannesi Meleyke97 canim bende owlinin korsesini aldim, gobegin sarkmasini engelliyormus, bence sarmaliyiz faydasi olacagini dusunuyorum, sonrada bol bol emzirmeliyiz, emzirmekte cok kilo verdirirmis..
zcolak Meleyke97 canım şu doğum sonrası korseler varya çok yararlı ablamda uzun zaman kullanmıştı. Yada eskiden kullanılan sarmalı korseler var. Ama sıkı sıkı sarılması iÇin her seferinde yardım edecek biri olmalı yanımızda ve her emzirmede çıkarmamız gerektiğini okumuştum. O yüzden kopçalı korseler daha kullanışlı. Ben kesinlikle kullanacağım ve tabi karın kaslarını çalıştırmak lazım mekik olabilir temel pilates hareketlerinden olabilir.
Meleyke97 zcolak o zaman doguma yakin alipta eve atayim elimde olsun dogurduktan sonra hemen takayim tesekkur ederim guzelim)