Gullcha Kizlar adet tarihime 1 gun var 20 ekimde olmam gerekiyordu cok sukur 14 ekimde hamile oldugumu ogrendim bugün sabaha karşi belimde 1- 2 dk lik agri hissettim ayni sanki adet olacakmisim gibi cok sıkta idrara ciktim 21 ekim pzt gunude adet gunumun 1 gun sonrasi tekrar kan tahlili istediler betada artiş olacakmi diye adet olmam dimi ya erken ogrenmekte o kadar kotu ki belirtiler kayboluyor bisey mi oldu aman adet mi olcam gibi seyler kafami cok kurcaliyor bilincaltimi o kadar doldurmuski bu korku sabaha karsi ruyamda bicak gordum anlamina baktim hamile kadinin bicak gormesi bebegini dusurcem korkusuna isaret eder bi baska yerdede erkek cocuga diyor. Allah yardimcimiz olsun. Insallah beta degerim guzel saglikli artar kizlar dua edin bana 🎈
YaseminAhmet1910 benim gunum gecipte yapmistim test 10 gun gecmisdi ogredikten sonrdahala 1 haftada yine adet sancisi cektim ayni adet olcak gibi sanci oluyodu hatta ben adet olcam saniyodum hamile oldugumu bile bile
Gullcha YaseminAhmet1910 aynen kuzum bende oyle hissettim normalde ara ara kasik agrim olurdu o da bitti endiseleniyor insan belirtileri yok olunca falan adet gunum gecip degerlerim yukselseydi hayirlisiyla
YaseminAhmet1910 Gullcha insallah içinizi ferah tutun genelde zaten gun geldikce adet olcakmis sanci oluyo