Minanin_Annesi Kızlar merhaba kafamı karıştıran bi soruyla karsinizdayim. 7 ekim de adetim başladı 12 ekim bitti. Şimdi hamilelik başlangıcı hangisi kabul ediliyor neden böyle ?
aon9161 Minanin_Annesi 7 ekim kabul ediliyor nezaman hamile kaldığın belli olmadığı icin 40 hafta ona göre hesaplanıyor.. aslında yumurtlama günün yani düzenlisiye hemen hemen 7ekim dahil 14-18 gün sonrası oluyor..
GoNCa 😳gerçektenmi bende son regl günü yazınca son gün zannediyordum 😲 21 eylülde başlayıp 25 eylülde bitmişti, ben hep 25 eylül diye hesaplamıştım doktorada öyle demiştim 😔
Tuba46 Arkadaşlar benim adet başlangıcım 14 haziran bebeğim 21 + 6 günlük çıkıyor ama böyle hesaplayınca ama detayli ultrasona göre 23+4 günlük çıkıyor hangisine gitmedim sizce
TubaDemirta Minanin_Annesi 8 ekime göre 5+2 canım daha ultrasona girmedim doktorum iki haftada ancak belli olur dedi
Tuba46 Minanin_Annesi bilmiyorum artık doktorlarda da ayrı ayrı şeyler söylüyorlar özel benim dediğim tarihi söylüyor devlet ultrasondakini söylüyor detaylı ultrasona girmeden öncede söylüyordu devlettekiler acaba devlete devam mı etsem bi yanda korkuyorum arkadaşıma devlet demiş 3 , 4 güne doğum özele gitmiş daha 20 günün var demiş valla ne yapcami şaşırdım hangisine inanıcam