Asdfg1w345 Merhaba kızlar 7+6 haftalık gebeyim ilk hamileliğim dune kadar feci mide bulantim vardı ve herşeyin kokusu beni tiksindiriyorfu yemek yiyemiyordum ,fakat dün bir anda tüm bulantim ve koku hassasiyetim kayboldu sizce bu normalmi bi gariplik yoktur dimi doktor randevum salı günü sizde o güne kadar beklemelimiyim
Mucizebebegim3 Asdfg1w345 Ayni sey bendede olmustu cok korkmustum.. ama heesey yolundaydi ..Olabiliyorms ara sira olmazmis bazen olurmus .Mesela dun bulantim yokdu bugun var .😊 Cok tedrginseniz bir acile gdin kalbini dinleyin🙏
Ilknur_emin Asdfg1w345 benimde bulantılarım öyle kesilmişti merak etme. 2 güne kalmaz tiksintin devam eder yada ara ara yoklar
Civcivim_34 Asdfg1w345 sorma canım ya benim de öyle oldu gerçi benim en başından beri hiç mide bulantısı tiksinme halsizlik bişey yoktu doktora gittim şanslısın dedi
gulcin88 Asdfg1w345 canım dün benimde birden kesildi panik oldum ama sanırım ara ara olcak bulantılar.İnşallah iyidir bebişlerimiz :)
Ilknur_emin Asdfg1w345 annelik hormonları balm iste her dönem farklı bir belirti oluyor benn23 uncu haftama girdim hâlâ her an panigim kucağımıza alana kadar böyle 😘
Seda_123 Asdfg1w345 Normal canım dua etki bulantın olmasın ben hiç bulantı yasamadım mesela bebeği ultrasonda görmesem kalp atışını duymasam hamile olduğuma inanmazdım o derece yani 😁