Belindaa Minedy BirVeraAnnesi35 seymakumatarnsf canım öncelikle anlayışlı yorumun için çok ama çok teşekkür ediyorum sana. Maalesef linç topluluğu linç edecek evet fakat yazmak istememin sebebi hiçbir kötü niyet içermiyor. 5 eylül 2018 de normal doğumum başlamasına rağmen kendi isteğim ve doktorumun görüşüyle ve ailemin eşimin görüşüyle sezaryen olmaya karar verdik bir anda.
Lakin o süreçte 3 gün hastane de yatmıştım normal doğum yapanlarla bir arada yattım nerdeyse onların sesleri vs çok etkilemişti bu birinci.
İkinci. Şu an 26 haftalık gebeyim ve dün bebeğimin hareketsizliği sebebiyle özele giden ben dün devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım bir sebebten ötürü. Ve doğumhane de muayene olmayı bekledim 1 saat ama inan acımı unuttum orada o doğumu yapanların 2 bayanın sancı sesleri vs mahsus kalınca gerçekten Halime bin kere şükür ettim psikolojim bozuldu nasıl bir acı çekmektir nasıl bir zorlamadır kadın sezaryene alın diyor kadını tersliyor ebeler vs bağırmasına bile neler neler diyorlar halbuki kadın canı derdinde doğumunu yaptı şahit oldum yine bağırıyor sakinleşmedi rahatlamadı. Üzüldüm doktora dedim bizi burada korkalım daha sancılanalım diye mi bekletiyorsunuz diye sinirlendim terk ettim özele gittim ve bugün hala o çığlıklar vs aklımda atlatamıyorum bir insanın acısına bu kadar şiddetli mahrum kalınca içim hala bir tuhaf