Birranne Ben 19. Haftanin icindeyim ve karnim daha henuz cok buyumedigi icin erken hissettim galiba, ilk gebeligim esimde elini koydugunda tekmeleri hissetti ve dunden beri sanki butun hareketlerini hissediyorum minik mucizemin♥️ Siz ne zaman hissetmeye basladiniz?
Mervee58 Birranne ben 18. Haftamda hissettim şuan 21 haftamız ama dışardan hissedilmiyor sadece 1 kere oldu☺️
H1z2a3 Birranne 20+1 olduk çok hafif bi hissetim emin değilim ama bağırsakta olabilir 🙄üçüncü çocuğum ama hala yok bişey 🤷♀️
Iimran Birranne 21 22 de neT hissetmiştim Çünkü bebeğin o zamanlarda vuruşu sert oluyo şuan 27+2 uyutmuyo
Brgl_18 Benim ikinci gebeliğim ama hala hissetmiyorum sadece karnımın altına taş gibi toplanıyor başka birşey hissetmedik henüz 🙄🙄😁
fadimeozbas @Birranne İlk 15 de hissettim anlamlandıramadım şimdi 17 deyiz 1 haftadır itekleme hissediyorum hatta karnıma bakınca görünüyor bile babası elini koyup konuşunca oynuyor bi iki kere, ama yakalarsak çünkü nadir oynuyor günde bi kaç kere falan☺️
Kumru82 20. Haftada hafif su dalgalanması gibi 24 de cok net hareketler suaan 30 dısardan bile görülüyor ilk gebelik benimde 😇
minikmelegim_ 17. Haftadayiz ve ilk defa dün gece iki kere üst üste tekmesini hissettim. Elim karnımdaydı bekliyordum ve elim olmasaydı hissedemezdim muhtemelenn . Mükemmel bir duygu❤