Dilanozbeyuce aliayse20 sen hamilesin kilonu niye taktin ki son aylarda daha çok alicaksin normal yani bebeğini düşün kilonu değil
Elininanasi aliayse20 ben 27 haftalikken 18 kilo aldim.doguma 25 kiloyla girdim.keske 68 kilo ola bilsem diyorum.veremedim kilolari sadece odem gitti.birde 5 kilo.azcik zayiflamisim sadece😔
Elininanasi 158 boy 85 kiloyla dogum yapdim kizlar😔😔😔veremiyorum kilolari bana yardim edin ben nasil zayiflayim.emzirmiyorum birde.o uzden zor😔😔😔
Deletedmom0098 Elininanasi doğumdan sonra hiç mi gitmedi peki genelde giidyor diyorlarda Kafanıza takmayın öncelikle takdığınız sürece veremezsiniz Kendinizi toparlaynca diyetle verirsiniz kesinlkle kendinize güvenin yeter
Raziye26 Ben de 12+5 im 1.64 boy 60 kilo ile başladım şuan 63 kiloyum cok dikkat etmeye çalışıyorum. Açlık hissini meyve, yoğurt, süt ile bastırmaya çalışıyorum ama gene de alınıyor kilodan kaçmak zor sanırım =)
Guligul aliayse20 26 haftada 4 kilo almissiniz neden bu uzuntu? Sanki 4 degil 14-24 kilo almis gibi .. keyfinize bakin.
Pcosaragmen Benim boyum 1.68 73 kilo ile hamile kaldım ,şuan 22 haftayiz 74.5 kiloyum ,bulantim ,kusmam neredeyse hiç olmadi ,fil gibi olmayı bekliyordum daha ilk aylardan ,kilo almaya çok musaitim çünkü ,Dr um bundan sonra da en fazla ayda 1 kg alırsın diyor ,inşaallah dedigi gibi olur ,bel ftigimdan ötürü çok tedirginim ,ama 20 kg da alsak ,30 kg da alsak önceliğimiz bebeklerimiz ,onlar sağlıklı olsun yeter ki ,hepsi verilir inşaallah..
Serifecelik Badevehande sizde bendensiniz 😌😌 bnde 4 aylık hamileyim 6 kilo aldım vallahi gittikçe en az 15 o bulur... Herkese bakiyrm 25 ila 30 haftalarda bu kilo alınırken maşallah Bn daha başında almaya başladım 😂 içimdeki canavar istiyo yoksa asla yemem Bn 😂😂😂
Badevehande Serifecelik yok canım bebek istiyor 😂😂😂 15 i bulur diyordum senin gibi her kontrolde 3-4 kilo aldığımı gördüm 25 i bulur canım elinden geldiğince dikkat et yada ye gitsin veriririz Doğumdan sonra 😂😂
Bsecill aliayse20 haftana göre kilo alımın normal canım çok değil yani toplamda 10 ila 14 kilo ideal demişlerdi emzirme döneminde gidiyormuş zaten
Bsecill YesiMert benimde başlarda iştahım çok açıktı kilo almadım ama çok yiyordum sonra bi anda iştahım kesildi ve hiç ama hiç kilo alamadım şuan 25+5 im ve 1-1,5 kilo aldım dert etme kilo aldım vs diye kilo alırsanda üzülme sağlıklı olsun bebek sendr sağlıklı olduktan sonra verilir kilolar
Helen0101_ Ben ilk altı ay 13-14 kilo aldım sonra baktım böyle olmuyor vücudum da çatlamaya başladı bi anda alınca tabii. Sonra dikkat ettim günde 3 litre su, bi saat yürüyüş ve diyet. Şu an 35+1 im sadece bi kilo aldım ondan sonra. Yani dikkat edince sıkıntı olmuyor canım. Vitaminler de şişiriyor insanı ama bebeğimiz için her şey. Onlar iyi olsun da kilo gerçekten önemli değil. Hem hamilelik kilosu uzun süre kalmıyor diyorlar. Anlamlar falan hep zayıfladı sonradan