Cigdemlii Dünkü dr kontrolünden sonra bebeğimin 1 haftada 700 gr aldığını öğrendik toplamında 39+ 0 da 3700 olmuş Benim miniğim.bu arada bende gebelik şekeri var. Sonuç olarak yatış verdi dr birazdan hazırlanıp çıkacağız. Yurt dışında Almanya’dayım fitil ile rahim ağzı yumuşatılıp açılmaya göre suniye geçilecek. Dua edin bana olur mu sağlıkla,kolaylıkla ve inşallah bugün oğlumu kucağıma alırım.
lilayda Cigdemlii ay orda ebeler çok iyi davraniyorlar merak etme ben de bi arkadasimdan biliyorum. Sakin ol canim sag salim kucagina al inşallah hemen pit diye doğurursun. Amin.
1miniginannesi Cigdemlii Allah yardımcın olsun kolay ve sağlıklı bir doğum olur inşallahhh hikayeni merakla bekliyoruz 😊✋🏻
Canogul Cigdemlii sag saglim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah rabbim yardim etsin hepimize bende 1 saate gidicem doğuma inşallah canım 🤲🤲🤲🤲
Kelebegimmm Allah yardımcın olsun🤲🏻Yalnızca doğum öncesi sancıların olacak doğum anını bile hissetmeyeceksin nasıl oldu diye.sonuna kadar sabr et doğru ıkın doğru nefes al herşey çok güzel olacak🤗❤️
Ozgeee93 Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah kolay doğum nasip etsin hayırla sağlıkla kavuştursun evladınıza❤️
Cigdemlii lilayda canım sağol. Hepsi değil bazıları çok suratsız oluyor ama şansıma çok iyilerine denk geldim diye seviniyordum, şimdi eve dönüyorum umarım yine iyilerine denk gelirim, ( geliriz )
Cigdemlii Canogul aminnn çok sağol canım. Kolay Doğumun olur inş sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza
Cigdemlii Hepinize ilginiz dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki yazdınız manevi desteğinizi hissettim sağolun. Gönlünüzde ki güzellikleri versin Rab’bim ❤️Bizi eve geri gönderiyorlar bir haftası daha var bekleyelim ded hastane dr’u doğaya aykırı, doğurmadan eve dönüyoruz. Hayırlısı artık 🤷♀️
ikincimucize Cigdemlii hayırlı olsun inşallah sağ sağlim al kucağına nasıl geçiyo verildimi suni sancı
Cigdemlii ikincimucize haftaya ertelendi Doğumun doğasını bozmak istemediler. Damar yolu bile açılmışken vazgeçildi eve söndük beklemedeyiz
Cigdemlii ikincimucize burada tehlikeli bir durum olmadığı sürece sezeryanı tercih etmiyorlar öyle böyle normal için sonuna kadar gidiyorlar