Tashasret Merhaba ben 34.haftamdayım 1 haftadır çatı ve kasık ağrım var. En başta kabızlıktan yada gaz sancısı sanıyordum ama regl sancısı gibi. Geceleri dol tarafıma yatarken kalça kemiğimin battığını hissediyorum kaburgalarım ağrıyor. Hafif yürüyorum evde azalıyor ama çok ağrım var. Kanama vs gibi belirtiler yok benim gibi sancısı çok olan var mı ?
rukiye-02 Tashasret artarak devam ediyor mu dakika tutun bende de o hafta yoğun şekilde olmuştu dinlenince geçiyorsa yalancı sancı ama artarak devam ediyorsa gerçek doğum sancısıdır
Yesimeliz Tashasret 34+6 yim canim gecen hafta serumlarla geziyordum. Geberiyorum agri ne kelime. Cok siddetliydi. Magnezyumu arttirdim. Hergun mutlaka 2 minoset iciyorum. Ancak yasayabiliyorum. Sokaga cikamiyorum.
Tprkncr Tashasret aynı durumdayım 34+3. Kontrol icin gittim nst de sancılarım cıktı erken doğum riskin var dediler hastanede kaldım 1 gece. Şuan ilaclar la sıkı takip altındayız. Bir kontrole gitmenize fayda var
Badevehande Bendede yürürken kasık ağrısı oluyor 28.haftadan beri hemde😢 34+3 olduk 32 den beri de çatı ağrım var özellikle pantolon felan giyerken eğilince çok fena sağ tarafımın üstüne yatmaktan yanlarım sızlıyor zaten
Tashasret Badevehande benimde öyle yatarken batıyordu nst de iyi çıktı ama kilom çok fazlaymış 15 kilo almışım diyete başlatıyor 😣