Denizzz___ İlk doğumum 18 saatlik suni sancıyla zor bir doğum olmuştu.. Hiç hatırlamak istemiyordum ve unuttuğumu düşünürkennn.... 🙄 Oğlum 11 aylıktı ve hamile olduğumu öğrendim. Öğrendiğim gün çok ağladım. En çok ta tekrar doğum yapmak beni korkutuyordu aynı şeyleri tekrar nasıl yaşardım? 😣 Ama sonra alıştım 2. Bebeğin gelecek olmasına ve kendimi kısa bir zaman sonra toparladım☺️ Güzel bir hamilelik geçirdim bu dönemde hep oğlumla ilgilendim onla zaman hızlıca geçti. Son haftalara geldik zaman sanki durdu bir türlü geçmiyordu. 38 haftalıkken gün içinde bir defa belimden ve kalçamdan sancı giriyordu tam bebek geliyor derken geçip gidiyordu. 39. Haftaya girdik yine arada sancılar girdi fakat hala tık yok. 39+ 4 olmuştuk. 16 ekim çarşamba 🤗 Evimi sildim süpürdüm akşam Kaynanam ve görümcem bizdeydi. Muhabbet hep bebeğin hala gelmemiş olmasıydı😅 Saat 19.30 ta gitmek için kalktılar eşimde onlarla beraber oğlumu alıp çıktılar. 2 dakika geçmedi ki adet olacakmış gibi karnıma sancı girdi. Ve bi ıslaklık baktım ki iç çamaşırım kan. Hemen kaynanami aradım dedim benim nişanım geldi anne geri dönün. Geri döndüler eşimin eli ayağı titriyor noldu diye. Sakin ol nişanım geldi sabah doktora gideriz dedim. Kaynanama da sen oğlanı götür bu gece sende kalsın benim gece sancılarım gelir dedim ve sancı girmeye başladı 😁 Kaynanam olmaz sabahı beklemeyin gidin hemen doktora dedi. Benim hastanem 1 saatlik yol uzaklığın da. Dedim olmaz hastane de sancı çekemem sabaha kadar durucam evde duş falan alırım. Kaynanamsa ısrarla git derkennn... Benim sancım geçmiyordu. Duşa girdim çıktım kaynanam şekerli su yapmış onu içtim. Ve eşime tamam gidelim hastaneye ama o sıra evimize yakın olan devlet hastanesine gitmeye karar verdik. Çünkü doğum sancılarının ara ara girmesi gerektiğini biliyordum fakat benim bir saat süren geçmeyen bir sancım vardı. Saat 20..30 da evden çıktık. 20.40 hastanedeyiz ve beni hemen doğum haneye aldılar. İçimdende diyorum ki daha doğurmıycam panik yapmayın 😅 Doktor yoktu ebe baktı ve dedi ki açıklık tam bebek geliyor. Şok oldum heyecanlandım inanamadım. Şimdi doğuracaktım. Serum tansiyon aleti taktılar üstümü soydular ve kakan gelirse ıkın dedi ve ıkınma hissi geldi. Dedim geldi ıkınıyorum😅 tamam dedi ebe ve ıkınmaya başladım kesme devam devammmmm diye bağırdı ben son gücümle ıkınmaya devam ettim. Veee oğlum ilk ıkınmada saat 21.10 da kucağımdaa 🤩🥰 Herşey 1.5 saat içinde oldu ve o kadar güzeldi ki hala etkisindeyim 🌼🌼 Hepinizin inşallah çok güzel çok rahat doğumlarınız olur 🤗🤗
Seydaktepe Denizzz___ Maşallah ne güzel su gibi bir doğum darısı biz bekleyenlerin başına 🤲🏽 Benim de ikinci doğumum olacak ben de öyle çabucak geçmesini istiyorum.
Hafize03 Denizzz___ birinci dogum kaç saat ikinci dogumun su gibi geçmiş maşallah bizede dus edin 38+5 oldum bizde
Denizzz___ Hafize03 hayırlı güzel kolay doğumlarınız olsun sizin de inşallah 🤲🏻 kolay doğum hikayelerini her okuğum da vayy be ne doğumlar var diyordum içim gidiyordu
Denizzz___ HappyUmm doktor yoktu ebe vardı. İlk doğumumu özelde yaptım. İkinci hamilelğimde de aynı doktora gidiyordum fakat o an uzak olacağını düşündüğümüz için devlete gittik. Bu kötü oldu maalesef
HappyUmm Denizzz___ bu arada suyun geldi mi gelme kısmı hangi zamanda oldu Yoksa doktor mu patlattı ?
Denizzz___ HappyUmm nişanım geldiği zaman hafif bir ıslaklık vardı. Onun su olmadğını düşünüyorm. Patlattıklarını da hatırlamıyorum. Nasıl oldu anlamadım 🙄
Minikkuzuma Denizzz___ Allah bağışlasın darısı bizim başımıza kolay doğumlar olsun inşallah sanırım 2. Doğum kolay oluyor