Shdaa Bayanlar merhaba hamileliğin son ayında idrar kaçırma sorunu yaşayanlar var mı bunu su ile karıştırma olasılığı nedir
Mutire Shdaa canım bu bir idrar kaçırma sorunu değil. Bebek idrar kesesine baskı yaotigi için oluyor yani normal olan bişey
Yesimgcl Shdaa dün akşam yaşadım bunu koşa koşa hastaneye gittik korkuyla ultrasonla bakildi alttanda bakildi test pedi de koyuldu istemsiz idrar kaciriliyo nekadar idrarini yapsanda genede sizinti seklinde geliyo
Diloselos Shdaa valla ben son ayimda bile degilim 19 haftalik ama en ufak bi oksurmede hapsirmada kaciriyorum🤦🏻♀️
Ednrr Shdaa bende canım benim yaaa uff iç çamalırı dayanmıyor bana bunaldım valla normalmiş 25 haftalığım gele hapşırmım , öksürmim
Shdaa Mutire ya öylemi bende utanıyorum artık durduk yere geliyor oturunca ki daha yeni lavabodan çıkmış oluyorum kendi kendime sinir oluyorum teşekkür ederim
Semooshh Bende hemen gitmesem genelde kaçırıyorum dolayısı ile iç çamaşırım ıslak oluyo çoğu zaman ama su farklı diyolar anlaşılır herhalde
Biyolog Semooshh bunu ayırt etmek için pedler varmış canım. Sanırım su geldiğinde renk değiştiriyormuş. Bi netten bak istersen
Shdaa Semooshh ya Benim arkadaşım sızıntı gibi gelmiş idararı sanmış içi rahat etmemiş hastaneye gitmiş doktor hemen sezeryan yatış yapmış anlamamış öyle olurum diye korkuyorum 😱
Vera18 İdrar kaçtığında ne kadar gelebilir ki farkedilir mutlaka. İdrar sadece çamaşırınızın bir kısmını ıslatır su geldiğinde daha fazlası oluyormuş. Doktorum cok yogun geliyor anlamaman mümkün değil demişti.
Shdaa Vera18 İnan bana bazen epey geliyor ve bizim burası hala sıcak dışarı çıkıyorum bazen terleme oluyor eve gelince direk çamaşırıma bakıyorum arkqdqsımın sızıntı şeklinde gelmiş valla anlamamış
Shdaa Yesimgcl aynennbende ilk yaşadığımda hastaneye gittim ped taktılar sonra su değil dedilerde içim rahatlardı arkadaşımdan etkilendim resmen ben