Bsraylmz Darıca Farabi eğitim ve araştırma hastanesin de doğum yapan yada yapacak olan var mı kızlar memnun musunuz hastaneden ?
Zehra321 Bsraylmz Kocaeli de en iyi doğumhane seçilmiş devlet hastanelerinden. Bi kere girdim acilden doğumhaneye. Biraz ilgisiz geldiler bilmiyorum şans meselesi bazıları iyi davranıyormuş bazıları tersliyormuş öyle duydum 🤷🏻♀️
SuleDoruk Bsraylmz benim arkadaşım yaptı bir sene önce. Bir dövmedikleri kalmıştı kızı 😑 oraya sağlam giren hasta çıkar bence
miine Benim yengem araştırma hastanesi olmadan önce doğum yapmıştı memnun kalmisti ama şimdi nasıl bilemedim , bnde nasipse perşembe günü öğleden sonra tahlil yaptırmak için gelicem tahlil yaparlar mı sormak istiyorum 😊
Zehra321 Normal doğum yapıyorlar orada genelde yani en son deme kadar zorluyorlar ve normal doğumu ebeler yaptırıyor. Sadece eezeryanda doktor geliyor
MucizeDuam Canım hastane güzel ama doktor lar nasıl bilmiyorum ben de darıcada oturuyorum ama İstanbul Göstepe hastanesinde yapıcam Doğumu nasip kısmet olursa 🙏