MucizeDuam Selam kızlar kilolu hamile kaldım 98 kilo ile ama çok şükür şuan 32+1im ve kilom 98 99 vajina kemiği ağrım var ve dünden beri bebeğimin hareketleri az bu zamana kadar kendime zehir ettim resmen hamileliğimi her seferinde korkudan gittim ama anladım ki karnım çok tok olduğunda bebek böyle oluyo sizin de öyle mi benim gibi olanlar var mı eşim de uzman şuan Suriye’de aklım hep bebeğim ve eşim de sizde durumlar nedir müsait olanlar hadi sohbete
Sghslove MucizeDuam vajina kemiği ağrısı bende de var ve bende zehir ediyorum canım hamileliği eşim uzakta değil ama gece 3te geliyor eve o yüzden bende yalnız sayılabilirim birazcık
Zuhal_19 MucizeDuam bende 32 haftalığım vajina kemiğim bir aydır ağrıyor hemde çok uzun süre uzandım mi kalkarken ağrıdan kalkmıyorum çok ağrı oluyor.. Buarada eşinle Allah kavuştursun canim
MucizeDuam Sghslove aslında öyleyiz maalesef tatlım ama en azından sen görebiliyorsun oda var Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı sıhatli bi şeklinde kucağımıza alırda rahat bi nefes alırız Rabbim korusun yavrularımızı 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
MucizeDuam Zuhal_19 sağol bitanem Allah razı olsun doktora sordum bebek vajina kemiğine baskı yapıp genişlettiği için oluyormuş magnezyum önerdi 🥰