Kubraomer04 Merhaba bayanlar. Size birşey sormak istiyorum. Ilk hamileliğim 8+4 haftayım geçen ilk kontrolüm için doktora gittim genel olarak yapılması gerekenleri anlattı ultrasonda çok şükür bebeğimi gördüm ama kalp atışını falan 2 sn dinletti sadece kan idrar testi yapti herhangi bisey cikarsa ararim cikmazsa aramam dedi kullandigin folik asite devam et dedi herhangi bisey vermedi vitmain vs. odasindan çıktığım da içimde anlam veremediğim bi huzursuzluk vardı sebebini bilmiyorum sizce normal olması gerekn gibi mi ilgilenmiş yoksa değiştirmeli miyim anlayamadım bende 🤦♀️
Zeyzey2018 Kubraomer04 içine sinmediyse başka bi doktora görün derim canım insan az da olsa bi Güleryüz ilgi bekliyor
Kubraomer04 Zeyzey2018 bende sebebini çözemediğim bi huzursuzluk oldu gittiğim doktoru baya methini duydum ama çok yoğun işte
Dkktlbsra Doktorun için bişey diyemem ama folik asit zaten vitamin 4 buçuk aylık olduk sadece folik asit kullanıyorum gerek duysaydı doktorum başka bi ilaca verirdi. Şehir neresi doktor önerisinde bulunalım
Dkktlbsra Kubraomer04 etrafında yakınlarına danış illaki kadın doğuma giden olmuştur bu dönemde bence en önemli şey doktor
Zeyzey2018 Kubraomer04 anladım canım biz anneler hamileyken fazla evham yapıyoruz bnde snin gibiydim ama çok şükür yenebildim ilk bebeğim 1,5 yaşında ve şu anda tekrar 10+3 günlük hamileyim ☺️ Stres yapma rahat ol iyi düşün iyi olsun🤗