Ogrtmnglsm Evet 34 haftalık olduk biz anneler bebeginizin kilosu boyu nasıl.Hazirliklar bitti mi çantalarınız hazır mı. Sikayteleriniz nedir.
Ozgee_ Ogrtmnglsm bizde 34. Haftamızdayız. Boyumuz 47 kilomuz 3. Biraz önden gidiyor gelişimimz. Sizin nasıl ?
ucmgk21 Ogrtmnglsm bizde 34 deyiz çantamız hazır geçen hafta 2200 gr idi oğlum. Bel ve sırt ağrılarım ile herşeyde zorlanıyoruz, beklemedeyiz 🤗
BirVeraAnnesi35 Ogrtmnglsm 36+1 olduk en son 35 ken 2800 gr 48 cm dik şuan kaç bilmiyorum ama 3kg ı bulmuşuzdur😊 enfeksiyon kasık ağrısı baskı vs uğraşıp duruyoruz ama son 17 artık 😊
Ogrtmnglsm Ozgee_ ay evet artık zaman gecsin bian önce de dogursak 🤣 benim cattaklarla basim dertte cok kötü oldu karın bölgem
Bahar5487 33+4 yatmak kalkmak olay uyumak dahada olay ikiz gebelik yaşıyorum haftaya perşembe kontrol var doktoruma söyliycem ciğer geliştirici iğne versin erken doğum korkusu sardı
Hulyasyn 35 haftalık olduk bizde oğlumla çantamız neredeyse hazır uykusuz geceler ve mide yanlimalarıda cabası
Desire35 Biz de 34 hafta olduk oğluşumla. Mide sorunları var yatay vaziyette duramıyorum asla. Çantamız hazır Doğumu bekliyoruz. Pozisyonu makat geliş yani hala dönmemiş sizinkiler nasıl ?
Hulyasyn Desire35 Pazartesi kontrolüm var bizimki sürekli içerde dönüyor kontrollerde baş geliş ams gün içinde hissediyorum ayaklar aşşağıda
Ogrtmnglsm Desire35 bizimde herşey normalmiş daha pozisyonuyla alakalı birsey demedi ama doktorum bakalım ne zaman doğmak isteyecekler hepimiz sağlıkla alalim kucagimiza Inşallah
Semooshh 34+2 ufaktan ağırlaştım ağrılarım oluyo özellikle vajinada baskı gibi. 32+5de gittiğim de gelişimi herşeyi iyidi. Salı günü tekrar randevum var bakalım ozaman nekadar olmuş Bi sorun sıkıntı yoktur inşallah 😊😊
Tucme Bizde bu gün 34 haftalık olduk inanılmaz miğde yanmaları geceleri sürekli uyanmalar başladı artık sabahları zombi gibi işe gider oldum Ve bizim kız inanılmaz hareketli bazen okadar dönüyorki bu kadarı normalim acaba diye bile panik oluyorum 🙈 Pskikolojik açıdanda çevremde bi kaç birşeyden etkilendim sanırım erken doğacak hissi var içimde bastıramıyorum maalesef 😞
Ozgee_ Ogrtmnglsm benimde aynı şekil. Çok kötü oldu. Baştan tedbir almadım birden çatladı. Benim suçum.
Berdogan Ecrinimm Valla çatı ve ayak agrım çok yürüyemiyorum kitleniyorum dr 1 kasım ila 8 kasım arası alırız dedi durumumuza göre