Sghslove Et yediğimde çok tiksiniyorum midem ağzıma geliyor kokusu çok kötü geliyor. Bu akşam da yedim protein ve Demir kaynağı diye diye sonra kötü hissettim kendimi kusturdum çıkaramayınca. Şimdide midem yanıyor bebek sanki aşağı bastırıyor vajinam zonkluyor bebeğin suyu da sınırdaydı kusmak bebeğin suyunu azaltır mı diye de korkuyorum hamilelikte yemek işi baya büyük mesele oldu. Yumurta ve eti ilk aylar o kadar yedim ki tiksindim. Zor yiyorum. Dışardan yemek yiyemiyorum temizlik takıntım yüzünden 😔 bebeğim beslenemiyordur diye suyu benim yüzümden azalıyordur diye çok korkuyorum 😔 gerçi doktor az demedi en az 7 olmalı seninki 9 sınırda dedi şimdi de ağrım var korkuyorum bir de idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaç kullanıyorum şimdi ağrım olup kusunca da çok korktum
Duuyguum Sghslove tiksiniyorsan yeme canm baklagillerde de etme bulunan vitaminler var ordan alabilirsin fasulye mercimek vs gibi diğer konularda bir bilgim Yok
Sghslove Duuyguum son zamanlarda az tüketiyorum ama Demir protein alsın diye yiyim dedim yemeseydim keşke. Teşekkürler