ZZeynep3 Herkesin mi ikinci doğumu daha kolay oluyor ilkine göre? İlk doğumum sancım başladıktan bir gün sonra gerçekleşti. İlk doğum olduğu için açılma yavaş oluyor demişti hemşireler. Çevremde gördüğüm kadarıyla ikinci bebek daha çabuk geliyor:) ikinci doğumunu yapan anne var mı aramızda merak ettim:)
Meleyke97 ZZeynep3 bende ikinciye hamileyim öylediyor herkes yalanmi gercekmi bilmiyorumerak ediyorum bende acaba dogrumu ikinci dogum daha kolay oldugu?)))))
ZZeynep3 Meleyke97 aynen ilk doğumumda sakaryadan İstanbula gittim sancılarım başladığında doğum için ikinciye hamileyim yetişebilir miyim acaba diye düşünüyorum:)
Yavuzum1202 Görümcem ilk çocuğunda 4 saat süni sancı cekmıs ikinci bebeği maşallah suni takıldı yarım saat sonra doğurdu 4 cm hastaneye yatışı yapılmıştı
Meleyke97 Nezahatozen ben aksam ustu saat 8de gitmistim suyum gelmisti gittim birde gece saat 02:45 de dogurmustum)))yine iyisin sen))))
Meleyke97 Nezahatozen ben aksam ustu saat 8de gitmistim suyum gelmisti gittim birde gece saat 02:45 de dogurmustum)))yine iyisin sen))))
sahibe ZZeynep3 benimde kizim var suan 15 haftalik gebeyim doktorum bacak arasinda bisey goremedim kiz ola bilir dedi hayirlisi saglikli olsunda ama biz hep erkek diye ümitlenmistik
ZZeynep3 sahibe evet benim de öyle oldu ben de 15 haftalığım ben de ikincide de kız istiyorum nedense, hayırlısı olsun öncelikle tabi ki :)
sahibe ZZeynep3 ben her zamn iki kizim bir oglum olsun diyordum hz allah oyle nasip etcek demekki saglikli olsunlarda baska bisey istemiyorm
sahibe ZZeynep3 bir arkadasa doktor kiz demis ikinciye baska doktora gitmis erkek demis boyle seylerde oluyor demek ki