Firdevsi Ayaktayken aniden idrarım geliyo gibi oluyo sonra geri gidiyo kızlar dünden beri bazen gidiyorum tuvelete çok var diye ama yok enfeksiyonum yok kızlar sizce neden oluyo
defne55 Firdevsi bebeğin baş aşağı dönmüştür canım büyük ihtimal o baskı yaptıkça seninde tuvaletin varmış gibi olur özellikle ayaktayken olur yatınca geçer o his
Akademisyenanne Firdevsi benim de 28+5. Bebegimin basi asagiya dondugunden beri cisim geliyomus gibi hissediyorum. Cok anlamiyorum da. Degisik bir his. Bebek baski yaptigindan oylr oluyormus.
Alisalpa Firdevsi o haftalarda bende öyle sanıyordum. Hâlâ oluyor normal kasılıyor kasıklarım Birde..
Yrncbci Alisalpa canım burdan yazıyorum ama diğer postan siliniyor diye yazıyorum. Eczane bu sitesinden sipariş verdiğin emzik geldimi ? Nasıl bir sorunu varmı yani site güvenilirmi
Ezgimrt1 Firdevsi kilo durumu nasıl Canım peki ne kadar doğru bilmiyorum da bende geçen arkadaşıma bu durumdan bahsetmiştim bebek kilolu galiba senin demişti pek ciddiye de almadım gerçi 🤣
Firdevsi Ezgimrt1 bebii en son gttigimde 25 haftalıktı 670 gramdı 30 cm doktor minyon bi bebek dedi ufaktı yani ama o günden beri ceviz badem yiyorum sabahları sğrekli belki kilo almıştır 30 unda ögrenicem inşaAllah
Alisalpa Yrncbci güvenilir canım. Havale ile ödeme yaptım memnun kaldım. Teslimatta bir sorun yaşamadım. Emzik ayriyetten pişik kremi ve burun aspiratörü aldım hepsi çok iyi paketlenmişti..