PnrGg İyi akşamlar güzel anneler ve anne adayları. Sonunda bende doğurdummmm 👋🏻 Dün gece saat 5de başlayan ağrılarımın doğum sancısı olduğunu anlamıştım çünkü dakikasını hiç şaşmıyordu. Kalkıp hastaneye gitmek istemedim biraz evde sancımı çekeyim dedim sabah oldu wc ye kalktım nişanım gelmişti kahverengi leke öyle sümüksü değildi benimki normal adet kanamasının son günleri leke gelir ya hani öyleydi. Sancılarım 6 dakikada 1e düşmüştü. Ama benim adetlerim hep şiddetli geçtiği için bana hafif geliyordu ağrılar biraz daha bekleyeyim dedim. Sonra saat 11 oldu eşimi kaldırdım hadi gidelim doğumum bugün olucak galiba dedim. Çantamızı pusetimizi aldık geldik hastaneye önce nst çekildim sancı çıktı tabi sonrada alttan muayene oldum ebe dedi 5 cm açıklığın war ben şok nasıl o kadar açılmış beklemiyordum sevindim. Yatışımı verdiler hemen. Odamıza geçtik sancılar şiddetleniyordu ama suyum gelmemişti henüz. Dedim ben epidural istiyorum geç kalmadan yapalım çünkü ağrılar şiddetlenecek. O sırada hala suyum gelmemişti. Doktor geldi epidurali yaptı biraz acıdı çok değil. Sonra ebe tekrar alttan muayene için çatala aldı beni o sırada suyumu patlattı baya uğraştı ama suyum zor patladı yani. Bir de rahim çabuk açılsın diye iğne yapmış. Tekrar odama geçtim biraz yattım aman Allahım sonra alttan bi baskı ölüyorum sandım. Sancım yok ama baskıyı hissediyorum çok fena. Ebe geldi hadi seni doğurtalım çok bekleme dedi. Çıktım çatala baskı hissi gelince ıkın dedi ıkınıyorum ama çok zor bağırmak yok bağırmadan ıkın dedi yapamıyorum dedim olmuyo. O sırada karnıma bastırdı 2 kez yapma dedim o çok kötüydü. Sonra kafası göründü dedi doktorumu çağırdılar doktorum geldi 2 kez ıkındım ebede karnıma bastırdı bebeğim doğdu kara kızım😊 yani toplam 4 yada 5 kez ıkındım doğumum oldu tabi biraz ıkınmayı beceremediğim için doktorum kesi atmış hissetmedim bile. Dikerkende uyuşturdu onuda hissetmedim. Çok ilginç ki benim kızlık zarımın yarısı duruyormuş bebeğim çıkarken onuda yırtmış. Doktor dedi kızlık zarın çok etliymiş yarısı burda kalmış oda aradan çıkmış oldu tabi oda yırtılınca içerden bi iki dikiş onada atmış. Ikınmaktan hemoroitim biraz fazla çıkmış onada fitil attı doktorum ağrımasın diye. sonradan ağrıycak biraz dedi. Evet ağrıyor şu an. Ama değdi çünkü kızımı sağlıkla aldım kucağıma. Benim hamileliğim çok rahat geçti ne kusma ne bulantı ne ağrı falan. Doğumumda çok zordu diyemem saatlerce sancı çekenler var. Çok şükür ki ben atlattım darısı siz annelerin başına.
Sedos2020 PnrGg canım onclkle hayırlı olsun ❤️❤️bir sorm olcak epidural nedir hiç doğum yapmadım bilmiyorum..
zeynepteacher PnrGg gözünüz aydın, Rabbim uzun ömürler versin bebişinize. Ben de şuan 39+2 yim ve bende de belirti yok hala. 😊
mf_ozturk PnrGg hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende 39 haftalık oldum bugün ama karnım hala çok yukarıda senin sancıların başlamadan önce karnın düşmüş müydü?
PnrGg Sedos2020 belden vurulan ağrı kesici bi iğne epidural. Açıklık 5 cm olunca yapılıyor isteğe bağlı. Ben sancılara daynamam diye yaptırdım şiddetlenmeden ve sancı hiç hissetmedim bile. Ama ıkınma hissi çok fena vardı
PnrGg mf_ozturk ewet karnım düşmüştü baya. 3 gün önce hiç açıklık yoktu bi gecede 5 cm açıldı yani doğum bi anlık😊
Medineygn Öncelikle gözünüz aydın Rabbim size bağışlasın darısı bize ☺️Epidural için ayriyetten ücret istiolar mi🤔
PnrGg Medineygn sağol canım benim. tabiki evet istemez olurlar mı onun için ayrı olarak 350 tl ödedim.
Misskokulumm PnrGg hamd olsun kurtulduk biz de iyiyiz 11 günlük olduk bile 🤭🙈doğumum sezeryandi her şey çok güzel geçti şimdi bomba gibiyim🧿🤣💪
Deniss59 Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🥰 Ben bebeğinizin kıyafetini Çok merak ettim , resim çok ufak büyümüyor da ama çok güzel ve şık gözüküyor🥰 nereden aldınız acaba? Veya satmayı düşünüyor musunuz?🙈🙈