Dilek1661 Kızlar hamile iken yediğiniz meyveler yada diğer besinler yedikten sonra elinle yüzüne dokunursan çocukta leke oluşur diyolar bu ne kadar doğru bana çokta doğru gelmiyo ama varmı yada sadece aşerdiğimiz yiceklerde mi oluyor bu söylenen
Esra_benzek Dilek1661 evet var mesela ciğer doğrayınca leke kesin kalıyo ben buna şahidim arkadaşımın kolunda annesi ciğer doğramış kolunu kaşımış kolunda annesinin 3 tane parmağının izi var bide çilek tehlikeli diyolar ama onu bilmiyorum tam
Dilek1661 Esra_benzek her yediğimizle olmuyo dimi ben nar yiyorum hergün nerdeyse bunu öğrendim tedirgin oldum açıkcası
asyaa15 Esra_benzek çilekde nası bi tehlike varki 😐 ya canın çekipde yiyemeyince mi yedikden snramı ne oluyordu sanki bu leke
Esra_benzek Dilek1661 nar heleki ilk haftalarda beneğin beyin gelişiminde önemli yer taşır in ferah olsun🙏🏻
Esra_benzek asyaa15 ya çilek yediği içinmi bilmiyorum ama böyle gül derker bağzı yerlerde kırmızı leke oluyo genelde yüzde yada kafada ve geçmiyo dur fotoğrafını paylaşayım