Deletedmom0810 FatmaNur1883 biz 12. Hafta içindeyiz tahmini doğum tarihimiz 1 Mayıs 🐣 Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 💕😇
Erbualp FatmaNur1883 10+6 yım canım bende çok heyecanlıyım. Hafta ya da ikili testim var . Gelişimimiz önde gidiyor biraz sizin durumlar nasıl önde giden var mı hafta yada gün olarak
Lamiya1997 Yaa ne guzel sag salim Inşallah. Bende gecen sene bu zamanlarda ayni sizin kadardim. Oglum 3hafta erken oldu mayisin 15i geldi😍
Gmaydas Deletedmom0810 hayır ya söylemedi doktorum 16 haftadan aşagı söylemem dedi bende meraklandım ilk çocuğum ☺️
Deletedmom0810 Gmaydas üzüldüm ya biz öğrendik tabiki 20. Haftaya kadar kesin diye bir şey yok ama %90 kız dedi oran verdi yani 😂
Meleyke97 FatmaNur1883 yaaa 🤗 bizde bugun 12haftani tamamladik) hesaplamamnan bende nisan sonuna mayıs ilk gunlerine doğurcam Inşallah tam olarak doktorum soyluycek tabi))
FatmaNur1883 Ya bende çok heyecanliyim simdiden besik bebek arabası kıyafet felan araştırıyorum ben mi çok erken davranıyorum yoksa sizde öylemiziniz 😍
Meleyke97 FatmaNur1883 sabrsizlikla doğurmayi bekliyorum çabuk gecsin gunler diyorum bi oğlum var 4 yaşında cok Şükür. Şimdide minnoşumu bekliyorum))