Suunaa Kızlar 11+4 hamileyim. Vucudumda kırıklıkla kalktım bugun. Boğazım da ağrıyor bıraz. Ihlamur falan içtim ama var mı ilerlemeden onerecegınız birsey
Cemre20 Suunaa ben de yeni atlattım bana kayınvalidem baktı ayağa kalkacak halim yoktu tavuk suyuna çorba yapmıştı bol karabiberli onu içtim sıcak sıcak bal limon içtim sürekli öyle ayaklandım biraz,çok geçmiş olsun
A_y Suunaa bende 16 haftalığım dayanamadım ağrılara doktoruma danışıp serum aldım 2 günde kendime geldim
Ilknur-gugumcu İhlamur olmaz canim tavsiye edilmiyor bende oldum o haftalarda dinlen ılık dus al gecer ins
ezoterik Ilknur-gugumcu ihlamur neden olmasin ki?ihlamur melisa ve papatya icilebilen caylar ki doktorum onermisti gripte bana aşırı tuketmemek sartiyla tabi,ama kekik adacayi maydanoz falan onerilmiyor
esra01_ bende gunde 3 öğün mandalına sıktım 1 bardağa 3 mandalına yada 4 tane 1 tane lımon sıktım ılaç gıbı onu ıctım 3 günde atlattım yastıgını yatarken yuksek tut bolca su iç gecmş olsun cnm
defne55 Suunaa bende 34 haftalıkken grip oldum 1 hafta boyunca çektim çok zor kilo kilo mandalina yedim günde bi bardak bol limonlu ıhlamur ıctim 1 bardaktan fazlası zararlı çünkü bide acil de bi serum taktırdım kendime geldim çok şükür
Ikbalper Suunaa bende 26 haftadayım. Burnum gözüm akıyor, boğazlarım felaket. Doktorum sadece parol içebilirsin dedi. Günde iki kez nane limon bal yapıyorum iyi geliyor . Başka bir çözüm yok maalesef 🤢
Bsra_95 Suunaa canım doktorum bana ıhlamur içme içiceksen de haftada 1iç dedi. Hamilelikte cok yararlı degilmiş