Mucizebebegim3 gulhaneylul 9+0 12den itibaren ama bende belirgin olan hicbirsey yok bendemi tuhaflik ..Hatta bununla ilgili post bile actim milletn tuhafina gtmis sorun. KIMSEDE XIKAN BIRSEY YOKMUS O HAFTADA HERKES 13. HAFTADAN SONEA AZ BELIRGINLESIYOR DIYOR
egecandeniz gulhaneylul bende 9+3 canım benimde belirgin belli oluyor dışardan sanki 😊 2 kilo aldım çok korkuyorum kilo alıcam diye siz kaç kilo aldınız 52 ‘dim 54 oldum doğuma kadar taş çatlasa 65 olmam lazım en fazla 🤢
Beybitooo gulhaneylul benimde 9+6 3 kilo almışım bile sonuçta rahim büyüyor bebek küçük olsa bile belli olması normal bence ☺️
FatmaNur1883 Bizde bugün 10 haftalık benimde karnim biraz cıktı gibi diyorum ama gobek mi acaba daha erken degilmi büyümesi için biras daha zaman var gibi diyorum erkenmis gibi geliyo daha🤗
gulhaneylul Ay banada erkenmis gibi geliyo ama gerçekten belli oluyo önceki halime göre. Sizde bulantı devam ediyo mu ben her seyi yiyemiyorum sabahları özellikle çok zor yiyorum 😔😔
gulhaneylul Mucizebebegim3 kişiden kişiye değişiyor demekki benim çevremdeki insanlarda farketti göbeğinin çıktığını. Kiloda almadım aynı kilodayım ama erkenden belli olması benimde tuhafıma gidiyor
Mucizebebegim3 gulhaneylul Ama saha gobege gelene kadar 20 haftayi bulmasi gerekiyor gobeginiz cikamazki bu haftada. O NORMAL GOBEK OLABLIR
gulhaneylul FatmaNur1883 ne güzel ya inşallah benimde geçer 3 aydan sonra geciyo diyolar ama bakalım 🙃
FatmaNur1883 gulhaneylul inşallah 🙏 ama ben tiroit hapı kullanıyorum tiroit düştüğü zaman da etkiliyomus bulantı çok olmuyomuş tiroitine baktirdin mi canim.. bununla ilgili bilgisi olan var mı bu arada 😊