oznuryildirim Deletedmom3 magosit tok karnına mı yutuluyor benim hiçbir değerimi bakmaksızın verdi dr bende içmiyordum fakat erken doğumu önlüyormuş başlarım belki benim ki de magosit ama suda erimiyor sanırım değil mi?
oznuryildirim Deletedmom3 bu arada çok geçmiş olsun bebişinde sizinde sağlığınız iyidir insallah bende 22 haftadan gidiyorum
Deletedmom3 oznuryildirim tesekkur ederim cerrahpasa gittim damarlarda daralma yok olmus ben tok karnina aliyorum coraspinle beraber simdilik bi sıkıntımız kalmadı ama yinede magosit kullaniyorum
oznuryildirim Ryhnylmz kan benimde iyi ama içiyorum 5 aydan sonra azalmaya başlıyor belki sezeryan olursunuz o zamanda kan çok önemli sağlık ocağı iç ama bi unut bi iç bende düzenli içmeye çalışıyorum
oznuryildirim Deletedmom3 suda mı çözülüyor yoksa yutuluyor mu birde nasıl kullanıyorsunuz tok aç hergünmü
Bahar2 Akademisyenanne bende magnorm kullanıyorum şeker yükleme testi yaptırdıktan sonra içim almıyor fazla şekerli geliyor şerbet gibi başka ne içilebilir acaba
Bahar2 oznuryildirim suya atılan efervesan tablet suda çözülüyor içemedim çok tatlı oralet gibi bir şey şeker yüklemeye kadar içebiliyordum sonrasında sürekli midem bulandı doktorum daha kapsamlı bir takviye verdi
Adanur Fatmanzmgl magosit bana ishal yapmıştı canım oyuzden kullanamıyorum. Suan kullandıgın nasıl yada ishal yapıyor mu
Njlaa Ben magosit kullanıyorum günde bi kere ama kalsiyumda kullanıyorum bacaklarıma kramp giriyor kalça kemiklerimde sızlıyor ara ara son üç ayda özellikle 250miligram civarında bebek çekiyormuş e depolarda boş olunca bu tür şeyler kaçınılmaz oluyor kuzular iyi olsunda dışardan takviye ile bi şekilde idare ederiz biz..