Mrv_ycgl momof3 boydan pijama gereklimi sizce. Bide dogunca hemsireye 5li hastane çıkışı versem ne olur olmaz mi ki
momof3 Mrv_ycgl Boydan pijama nedir canım 😊 Hemşireye -bir bez,çorap,iç zıbın,alt,üst,şapka,eldiven birde sarılacağı battaniyeyi- vermek gerekiyor.Biz vermemiştik hastane kendi giydirmişti ama hazırlamıştık sonradan giydirdik.Yani yine 10’lu olsa daha iyi
Mrv_ycgl momof3 yani alt üst değil elbise şeklinde gecelik 😂 muayene olurken iyi oluyo dediler de. Havlu büyük mu koydunuz bide doğum yaptığınız için soruyorum bilirsiniz😊
Elifelif1 Bende henüz hazırlamadım ama aklımdaki koycaklarımı yazıyım istedim. Bebek için * 1 Adet hastahane çıkışı * 1 adet tulum,zıbın,şapka,eldiven,çorap *1 adet alt üst takım,zıbın,şapka,eldiven,çorap (Yani 3 takım kıyafet koymayı düşünüyorum çantamıza. Her bir takımı kilitli poşetlere koyup içine de birer tane bebek bezi bırakıcam. Hemşirelere ilk hangisini verirlerse içinde bezide olsubdedim. Kirlenenide geri poşetine koyıp öyle eve getiririm diyorum) *15-20 adet bebek bezi *1 paket ıslak mendil *1 penye battaniye *1 müslin battaniye *1 polar kışlık battaniye (doğum kısın olcagı için çıkışta falanda lazım olabilir) * Ağız bezi *Pişik kremi *İhtiyaç olursa diye emzik ve biberon *Puset Kendim için * 2 adet pijama takımı *Depend *Ped *İç çamaşırları *Atlet *Havlu *Göğüs pedi *Terlik *Yelek *Hatahaneden çıkışta giymek için bir takım kıyafet
Tugceee123 rabiayildiz bir tane görmüştüm ben bilinen bir markanın ama pahalıydı 400 tl miydi valla pahalıydı çok ondan almadım normal setlerden aldım
momof3 Mrv_ycgl Ben normal doğum yaptım yatışım yapıldığında odadaki hastane elbisesi mi ne denir ona 😅 onu giymemi söylemişlerdi.Bence doğum olana kadar gecelik giymek mantıksız çünkü su gelebiliyor,açıklık kontrolü yapılıyor sürekli, Doğumda zaten batıyor ayrı mesele.Doğumdan sonrada ben pijamayla rahat etmiştim gecelik yatıp kalkarken zor olabilir 😌
bebegimyolda_ laboratuvarbebegi1 KENDİME 2'şer kat iç çamaşırı 2 çift çorap 2 tülbent Bir tane gecelik 2 tane pijama ( biri sabahlıklı) 1 tane yelek 5 tane lohusa kilodu 2 tane Göğüs Pedi Havlu 1 kat hastane çıkışı Çatal kaşık bardak Terlik Patik Peçete Islak Mendil BEBEĞE 10' lu hastane çıkışı 2 tane ağız mendili Müslin örtü Pazen Yelek örgü Yelek hazır 2 tane alt üst takım 2'şer kat içlik Polar battaniye 20 tane Bez 1 tane alt açma örtüsü
rabiayildiz Tugceee123 cok pahali yaa büyüyünce artık Başkası mı verirsin ya da ikinci çocuğumu falan saklarsın ilk çocuğun mu bu
Tugceee123 Hlal malesef öyle herhangi bir oda da açık bir şekilde koydum mu çok çirkin duruyor napıcaz bilemedim
Tugceee123 rabiayildiz ilk ama başka düşünmüyorum veririm ihtiyacı olana insallah bir sağsalim büyüsünde 🙏
Tugbaliya HAnimlar emzik dogar dogmaz verilir mi bebege ne zaman vermek dogru olur? Benim ilk cocugum emzik almadi o yuzden bu da almaz diye korkuyorum 🙄 kizim emzik yerine kullanmisti beni cok zorlanmistim emzik alsin istiyorum
NurcanVolkan laboratuvarbebegi1 programın içeriğinde bu tarz listeye yer verilmiş aslında ordan faydalanabilirsiniz
Hlal Çok şükür bugün aldim eksik bı kactane kaldı bide çanta bulamadım,anne bebek çantası ,nevresim ,terlik eksiğim var