ylzzz Merhaba engish home yün yorgan ve yastığını alıp kullanan var mı bebeğine. Bir şikayetiniz var mı.annem incecik yün yorgan dikmiş nevresimden küçük yastık dikmiş yastık yüzünden büyük.takıntılıyım böyle şeylere. Bende nette baktım hesaplı geldi üstelik yıkanabilir yazıyor yorumlarınızı bekliyorum
Bertevc ylzzz ben yataştan aldım içindeki yünde ödüllü bi yünmüş kaliteli birşey arıyorsanız birde yataşa bakın indirim vardı
Irem1317 ylzzz ben iki gün önce sipariş verdim Englısh home’den yün yorgan ve yastık. Henüz gelmedi ama eminim güzeldir. Çünkü içi %100 yün dışı %100 pamuk.
ylzzz Irem1317 ben de verdim sipariş ama kendi evime gidecek. Ben annemgildeyim size gelince yorum yaparsanız sevinirim olmadı iade ederiz diye düşündüm
Irem1317 ylzzz bende annemdeyim doğum için geldim. Normalde Van’da yaşıyorum görev dolayısıyla. Ama ben buraya sipariş ettim uçakla götürücem artık 😊
ballicoreklerim ylzzz battaniyesi cok iyi kalitede ama yorgan yastığı görmedim 39.90 fiyatı battaniyenin ayrıca polar yün gibi Yani kış anneleri alabilir ☺️
Badevehande Ben bütün çeyizimi madam coco ve englishome dan aldım yorganları ve battaniyeleri ince oluyor ama çok kaliteli daha hesaplı yerlerde bulabilirsiniz ama bebeklere çok kalın şeyler önermiyorlar zaten
ylzzz Badevehande ben de 2 mağazadan çok alışveriş yaptım hatta başka marka bi havlum bile yok. Ama yıkanabilir yün şaşırdım doğrusu😃
Yagmuricenkiz Kayınvalidem yapacak yün yorgan bir kaç güne. Annem de pamuktan yaptı yorgan yastık :) ben de bambu aldım.
Lalemm86 ylzzz yün benim oğlumun cildini tahriş etti kullanamadım bazı bebeklere iyi gelmiyo kırmzıı kırmzıı noktalar yapıyo normal benek yorganı yastığı aldım heralde o bişi yapmadı sanırım şçinde silikonmu oluyo onların bilmiyorum aklınızda olsun
Hasisinmelegi Polyester almayın pamuk alın ben ona çok dikkat ediyorum polyester terletir ve sıcak tutmaz sağlıksız nefes almıyor