AycanFb Kızlar ilk hamile kaldığım da çok sıcak suyla duş alma dediler bana da mantıklı geldi yeni hamile olan annelerimiz yada bilmeyen annelerimize yardımcı olmak istedim sadece 🤗🤗
1987gokce AycanFb sıcak su kan dolaşımını etkilediği için bunu önlem olarak söylüyorlar ama ben sıcak suyla yapabiliyorum sadece siz dikkat edin.
Damlaveannesi AycanFb Katılıyorum canım 🤗 Genelde dogum sancıları oldugunda sıcak suyla duş alınır sancılar artsın diye 😍
Ozgeaydogan AycanFb evet canim dogru vücut ısısını yükselttiği icin düşüğe sebebiyet veriyor diye biliyorum🙂
gunaynur FeriDee ben hamama gitmiştim o zaman hamile olduğumu bilmiyordum tabi 😂 çok şükür sıkıntı olmadı ☺
Emel41 1987gokce aynen bende yapabiliyorum 5. Ayimdayim bişey olmadı şükür ama çıkınca kıpkırmızı olyo şiş olyo ayaklarım oda normal herlde
HandeMersin Sıcak su kasıkları gevşettiği ve rahatlattığı için doğum, erken doğum riski yada düşük olması diye önerilmiyor.
AycanFb Damlaveannesi bu hamilelik beni çok korkutmaya başladı birşey yerken bile ablamlara soruyorum yiyebilir miyim diye🤣🤣🤣🤣🤣
Caglaa Ben 23 haftalığım az önce sıcak suyla yıkandım her zamanki gibi. Ilık suylada yıkanamıyorum napim 🤔 ama duştan çıktıktan sonra kızım karnımı delecek gibi vuruyor 😄😄
Maya1903 Bende malesef sıcak suyla yıkanıyorum üşütüyorum yoksa saçlarım uzun ve gür hemen hapşırmaya başlıyorum
OyaDrdnc Bende sıcak suyla duşu çok severim ama dün ebe miz sıcak su damarlarını gevşetir bebek istedi yere gider dedi yani alt tarafa doğru iner seni rahatsız eder ağrı yapar dedi soğuha yakın suyla duş al dedi
1987gokce Emel41 evet normal bende de oluyo bizde 18 haftaligiz valla yaza kadar böyle gidecek artık sağlıkla gelsinler inşallah 😊