Suraozgun plasentamda odem olmuş guyyaaa. Halbuki tıpta böyle bir terim bile yokmus. Bissuru hastalik ismi saydi bebegim icin yani temellendiremedi de.beni perinatologa yonlendirdi. Plesantam rahim agzjna yerlesmis egitm arastirma hastanesi gormeliymis vs. Ki ben daha ctesi özlem hanıma muayene olmuştum iki üç nokta kan geldi diye bu kadına gideyim demiştim bin pişman oldum. Bugün kendi doktorumaaa gittim içim rahatladı çok şükür
Ozgeee93 plasentamda odem olmuş guyyaaa. Halbuki tıpta böyle bir terim bile yokmus. Bissuru hastalik ismi saydi bebegim icin yani temellendiremedi de.beni perinatologa yonlendirdi. Plesantam rahim agzjna yerlesmis egitm arastirma hastanesi gormeliymis vs. Ki ben daha ctesi özlem hanıma muayene olmuştum iki üç nokta kan geldi diye bu kadına gideyim demiştim bin pişman oldum. Bugün kendi doktorumaaa gittim içim rahatladı çok şükür
canimoglum53 plasentamda odem olmuş guyyaaa. Halbuki tıpta böyle bir terim bile yokmus. Bissuru hastalik ismi saydi bebegim icin yani temellendiremedi de.beni perinatologa yonlendirdi. Plesantam rahim agzjna yerlesmis egitm arastirma hastanesi gormeliymis vs. Ki ben daha ctesi özlem hanıma muayene olmuştum iki üç nokta kan geldi diye bu kadına gideyim demiştim bin pişman oldum. Bugün kendi doktorumaaa gittim içim rahatladı çok şükür
Deletedmom0098
plasentamda odem olmuş guyyaaa. Halbuki tıpta böyle bir terim bile yokmus. Bissuru hastalik ismi saydi bebegim icin yani temellendiremedi de.beni perinatologa yonlendirdi. Plesantam rahim agzjna yerlesmis egitm arastirma hastanesi gormeliymis vs. Ki ben daha ctesi özlem hanıma muayene olmuştum iki üç nokta kan geldi diye bu kadına gideyim demiştim bin pişman oldum. Bugün kendi doktorumaaa gittim içim rahatladı çok şükür