Beybitooo Bugün ultrasona girdim 9+5 olması gerekiyor 9+3 çıktı önceki gittiğimde zaten 5 gün geç döllenme olmustu doktorda bisey demiyor çok sağlıklı diyor normal mi bu ? Bide 3 hafta sonra 2li test yapicam dedi nasıl oluyor 2li test ?
firstbabyy Beybitooo ilk 3 ay günlerim tutmaması normal canım 😊 2li test ile ultrasonda ense kalınlıgı ölçülüyor bi de kan veriyorsun.
ipekgkk Normal banada ilk başlarda tuhaf geliyodu taeihin tutmaması ama 3-5 günden hiç biley olmaz 😊 İlk başlarda 3-4 gün geriden geliyordu şimdi 5 gün önde çok şükür gayet sağlıklı ❤️ İkili taramada kan alıyolae bide ultrasonla inceleme yapıyolar burun kemiğine ense kalınlığına bakıyolar plesantayı inceliyolar rapor hazırlıyolar sonra doktorun inceliyor
Beybitooo ipekgkk anladım teşekkür ederim kan icin kaçta verdiğimin aç tok olmamın bi önemi var mi peki 😊
ggulsahh78 firstbabyy benimde ultrasona göre 21+6 ama adet tarihine göre 22+6 Tam 1hafta bi fark yani..Doktor gelişiminı sorduğumda normal diyor.Gec dollenmemı acaba 😑
Beybitooo ggulsahh78 evet geç döllenme oluyormus ilk başta öyle demişti bugün yine iki gün geriden çıkınca sasırdım