Mlssa Sibl8 aynen ekstra mesela 4-5 tane daha eldiven sapka al bulunsun kışın daha çok lazım olur banyodan sonra Vs takarsın
Arendeniz Sibl8 0-3 aldık 3-6 da biraz aldım alışveriş yapacak zamanım olmaz diye ve evet çocukla çok zor alışveriş yapmak 😏
Mervesnck Sibl8 canim 5 tane0-3 5 tane 3-6 aldim yenidogan cok giyemicek malum gerekirse gene alirim diye
Arendeniz Sibl8 Hangi ayda doğacaksa ona göre hesaplayıp alışveriş yaptım. Kış alışverişini yazın yapmaya çalıştım veee tulum alt-üst takımlar aldım şapka eldiven aldık. Gerçi tulum artık giydirmek istemiyorum boyu uzadı rahat etsin istiyorum 40 gün oldu işte hesap et tulum fazla Alma alt üst takımlar al bence .
Mervesnck Sibl8 bebege sadece soruyosan canim kis cocugu olucagi icin 4 tane 0-3 4 tane 3-6 icin citcitli zibin ve alt aldim 3 tulum 0-3 ay 5 tane 3-6 ay almisim galiba Odaya gelip saymaya calistim 😂 Bir iki tane hediye var arasinda tabi
Mervesnck Sibl8 kendime 1 ust alt pijama 1 gecelik 1 paket depend 1 tane hirka Gous pedi Gogus ucu kremi Emzirme sutyeni Corap Terlik İc camasiri Tarak Suanlik bunlar canim aklima geldikce ekliyorum 🤗🤗 eksik varmi bilmiyorum tabi
aliayse20 Ben hep 0-3 aldimm doldurdum dolabi 😄 hic 3-6 almadim sonra alirim diye simdiden mi alsaydim acaba?
Hasisinmelegi Yenidoğan 3 takım aldım baya bir 03 ve 06 ay aslında biz eşimle biraz abartıp bir yaşına kadar giyebileceği her türlü kıyafetleri aldık dolap şimdiden doldu inşallah aylara göre büyüme hızı denk olur da ziyan olmaz o kadar kıyafet mayo bile aldım oğluşuma😁
Hasisinmelegi Sibl8 03 ay 10 uzun kollu takım 06 ,09 ve 1 yaş içinde 12 ser kısa ve uzun kollu tulumlar aldım bunun yanında 15 tane patikli alt 3 yelek ve hirka yaz için jokerden indirimden tişört şort takım aldım 10 tane atletli zıbın aldım 03 ay bakalım bekliyoruz hasretle :)