Nuraslanklc Feyzanurlks 😁göstermeyen bebeklere heves ediyordum 😂çok heyecanlı ya öğrenemiyorsun sürprizli falan çok tatlı
Feyzanurlks Nuraslanklc ya ama gösterse de cici cici seyler alsam ne olur yani 😀😞 kıza benziyor dedi doktor ama erkek de olabilir hani kesin birsey yok dedi acmıyor bacaklarını hic dedi cok ugrastı ama olmadı
Meleyke97 Fikret_kayra ama bende oglum gostermemisti doktor kiza benziyor demisti ama 7ayimda erkek oldugun oyrendim)))))))))
Nuraslanklc Feyzanurlks 😅bizimki tam tersi ultrason dada her zaman ki gibi hareketli bi kere sırtını döndü oda detaylı da 🙄 bekleyeceğiz artık burnunu görmeden göndermem dedi saniyesinde döndü çocuk 😂 gizemli uşaklara hayranım
Nuraslanklc Feyzanurlks ciciler almak içinde detaylı ultrason u bekle zaten mutlaka yanılma olabiliyor en neti detaylı 🥰🥰
Feyzanurlks Nuraslanklc ays ne mutlu sana 💕❤️ Biz göstermiyoruz kac kutu vişne suyu içtim tatlı yedim
Feyzanurlks Nuraslanklc bekliyorum da bazı arkadaşlarım öğrendi alıyor atıyor diyorum ah yawrum saglıklı gel de göster ama
Feyzanurlks Nuraslanklc denicem onu da cikolata yedim de süt içmedim , kız hissediyprdum en bastan beri şimdi erkek ama tuhaf yani evet ilk
Feyzanurlks Nuraslanklc evet öyle diyorlar ama erkek cıkanda var bakalım babası erkek hissediyor babasının oğlu diye seviyor ama baklaım