Busraae Kızlar merhaba size birsey sormak istiyorum 24+2 haftalık hamileyim bu hamilelik döneminde sizce nasıl sütyen kullanmalıyım destekli desteksiz? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Yenidilek Busraae hamile sütyenleri var kullanabilirsin. Ama çok da farketmiyor ben eski sütyenlerimi sıkmaması şartıyla kullanıyorum.
Betuel11 Busraae rahat sütyenler tercih et hatta normalde kullandığından bi beden büyük. süt kanallarını tıkanmasına sebeb oluyormuş dar sıkan sütyenler.
Nuraslanklc Busraae lcw den almıştım yarım atlet tarzı çok rahat onlardan kullanabilirsin kendi sütyenlerimle rahat edemiyorum destekli falan kullanmamanı öneririm sıkı olursa zaten rahatta edilmiyor
Busraae Yenidilek bende öyle canım normal eski destekli sütyenlerimi gevşetip kullanıyorum ama bazı insanlarda destekli kullanma iyi olmaz dedi kararsız kaldım
_HB_ Balenli kullanılmaması lazımmış , süt kanallarını etkilermiş. Ben bikini üstünü kullanıyorum 😬 ipli rahat rahat
Busraae Nuraslanklc evet canım destekli süt kanallarını tıkıyor dediler. Wakikideki yarım atletleri tavsiye eden cok oldu bi bakayım bende alayım
Nuraslanklc Busraae evet ama içindeki süngeri mutlaka yıkamadan önce çıkar askı kısmından çıkıyor 😂ben bilmeden yıkadım çıkardığımda süngerler çıkmıştı şimdi bozuk biraz