BezelikVeAnnesi Sevgili güzel annelerim şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz. Yaptırmalı mı yaptırmamalı mı 😌
Edos Benim şeker yüklemesi zamanım geldi ve yaptırmayı düşünüyorum. Onca arkadaşımızın burda verdiği örnek gibi onca şekeri boş yere yiyoruz sağlık acısından neden yapmıyoruz anlamış değilim ☺ Şeker çıkarsa allah korusun önlemini alırız hemen👍🤗
BezelikVeAnnesi Edos Bende onu inanın o şekilde düşünüyorum ama bazı yazılarda bebeğe zararı olabiliyormuş diye okuyunca tedirgin oluyorum. Yoksa iki üç dilim baklava yesem alırım o şekeri 🤗
Elyesa Gebelikte şeker olup olmadığını bilmek çok önemli tabiki doktorunuz yap diyorsa hiç düşünmeden yaptırın
Elyesa BezelikVeAnnesi Bebeğe neden zararı olsun sonuçta her gün şekerli şeyler yiyip içiyoruz olsa yemeğin derlerdi merak etme ve yaptır canım gebelik şekeri varsa asıl o zararlı bebeğine allah korusun
HandeMersin Kızlar bebeğe zararı olsa muhakkak bilgi verilir şeker çıkarsa ona göre önlem alıyor doktorunuz kaş yapayım derken göz çıkarmayın bence yaptırın zaten ilk 50 grr şeker yükleniyor. 75 ve 100 gr lar şeker çıkarsa yapılıyor.
BezelikVeAnnesi Elyesa Tabi ki hepimizin bebeklerini Allah korusun. İnsan gerçekten çok fazla düşünüyor yoksa elbette gün içinde neler tüketiyoruz