Asliii Selinnglc Bende 3 aylığım daha 500 gr aldım😊 ama kilonun önemi yok sağlıklı gelsin bebişlerimiz yeter bize🙏🏻
Selinnglc Basak24 mide bulantısı berbat gerçekten bende bır kaç gündür yok çok şükür. Canm yataktan kalkmadan zorlada olsa bir kaç tane tuzlu çubuk at ağzına o baya rahatlatıyor
Selinnglc Aynen sağlıklı olsun tabiki en onemlisi ama ben 13aylık evliyim evlendikten sonra 16kg aldım işi gücü bırakıp eve kapanınca😵 78ıle hamile kaldım su an 80 olmuşum tiroit sorunum çıktı. En iyisi bir diyetisyen kontrolumde hamilelik geçirmem sanırım
SevalBT Benimde bulantım hep akşam saatlerinde oluyo midem boğazıma kadar yanıyo geceleri. Buarada hiç aşeren varmı bayanlar?
EsraelebiTun 10 haftalığım ben de hiç kg almadım tam tersi 3 kg verdim bunun dışında bulantı beni de mahvetti benim de sorunumun çoğu akşamları sabah kalkınca gündüz her şey normal ama yine yiyemiyorum akşamları hayattan kopuyorum 🙃🙃🙃
lkayRazgatLolu Bnde kilo almadım ama bu aydan sonra almamız gerekiyormuş artık. 12.5 ve 17 kilo ideal diyorlar. Normal kiloda hamile kalanlar için