Beni bilen bilir grupta arkadaşlar hamileliğim başından beri bu grupta baya aktiftim. Hamileliğimi baya geç öğrendim. 6 haftalıklen öğrendim direkt kan testinden karın ağrısı şikayetiyle gttiğim hastanede öğrendim hamile olacağımı düşünmüyordum çok mutlu olduk eşimle ağladık hemen sevdiklerimize haber verdik nazar değer diye korkmayın hep çok sakınanların kötü şeyler yaşadığını gördüm çünkü çevremde. Çok yoğun bir okul hayatım vardı 6. Aya kadar 30 saat derse girdim aktiftim bulantı kusma yaşamadım bebeğim de çok şükür iyiydi. 27. Haftadan sonra karaciğer enzimlerim yükseldi kontrol altına girdim bütün ilaçlarımı bıraktırdı doktorum doğuma kadar hiç almadım enzimlerim düzeldi ama bebeğin kişo almamasını ben vitamin almamasına ve benim çok yorulmama bağlıyorum hep koşturdum çok kilo almadım herkes nasıl hamilesin dedi. 37. Haftaya kadar çalıştım. 35. Haftada bebekte gelişim geriliği ve su azlığı başladı. 37. Haftadya kadar havuç suyu içtim çok şükür suyum düzeldi ama doktorum bebeği alaşım kalbi durar defi benim stresli gğnlrrim başladı apar topar 12 saatlik yol yapıp özel aracımızla Sakarya’ya ailemizin yanına geldik yüksek riskli gebelikte İlker Bey’in kontrolüne girdim ve yopun kontrollerin altında bebeği 1 hafta da tutup 38. Haftaya getirdik bugün kontrolümde suyumun 4 olduğunu artık kan akışının tamemen bozulduğunu ve yolun sonuna doktorumun deyimiyle uçurumun sonuna geldiğimizi söyledi nstm iyi çıktı ve açıklığım 1 cmmiş. Doktorum bebeğin 35. Haftayla uyumlu çok şükür riske atmayalım suni sancının sonu acil sezeryan dedi ama istersen deneyelim dedi ve normal doğumu hep başından beri istediğimhalde meleğimi riske atamazdım çok küçüktü iyiki de kabul etmemişim. SEAH’nde zorumçu sezeryan oşdum İlker bey’in sayesinde dünyalar güzeli meleğimi dünyaya getirdim. Doktorunuza güvenin. Kimseye kulak asmayın kendinizi şartlandırmayın hiçbir şeyr hayırlısı deyip akışına bırakın. Sağlıcakla kalın hayırlı doğumlar :)
    Aby34 bizde 38+2 de sezeryanla doğduk biraz toparlasaydim dikiş ağrım var
      sevgitekes ne zaman yaptınız doğum bol bol yürüyüş yapın gaz çıkarın