Mr1517 Momofboss Kimisi al diyor gerekli kimisi alma gereksiz anlamadım napcam çocukta reflü yok ama şükürler olsun bilemedim yani 😅
Aminem2020 Momofboss bende daha doğum yapmadım ama aldım illa reflüsü olursa yatacak değil bence normalde yatırmak için de kullanırım ister istemez fazlalıkları çıkaracak
Mondlicht Momofboss valla aldım çokta memnunum. yanımda heryere götürüyorum. Mamasını falan onun üstünde veriyorum. Hatta bazen yataga yanıma koyup kızımla yanyana yatıyoruz yani benim elim ayağım 🤭
ucmgk21 Bende çok düşündüm hatta bir arkadaşımın bebeğinin reflüsü vardı o bile gerek yok dedi bende almadım ihtiyaç olursa alınır diyerek erteledim
Kubraismail61 Reflü olmadan kullananlar da var kullanıp çok memnun olanlar bende çok kararsızım elde olmayan sebeplerden annemin yanında doğum yapıcam ve bebeğimin beşiği olmıycak acaba reflü yatağı mı yoksa babynest mi alsak bilemedik tecrübeli anneler yorum yapsa keşke
Melteeeem Ben aldım arkadaşlar sadece reflü yatağı olarak düşünmeyin rahat prtapedik bir yastık eğimli bebeğimizin tükürük kaçmaması icin alınmalı bence yatakta düz yerde yatıcağına o yastıkta yatsın mama Yicek emcek ister istemez cıkıyor ağızından benim fikrim ☺️
Melteeeem Hatta ben e bebek ten kiraz çekirdekli aldım gaz sancısına iyi miş ısıtıp fırında koyacakmışım 🤩
Momofboss Reflü yatağı alınırsa babyneste gerek yok bence. Gece kusmaması için filan daha mı kullanışlı olur acaba diye düşündüm ama gece de beşikte yatar kafamda deli sorular 🙄🙄🙄