Elifyor Gktrkeymn hmm anladım canım bana da kursta eve elinde göstermişti de alt kısma u şeklinde hafif hafif bastırarak yapılıyor demişti can acıtıyor mu acaba ilk
Fey PrenssAnnesiiii yaaa dikiş olmasın diye yapılıyor diye yapacaktım birazda bünye ve bebeğin boyutuyla alakalı belki de
Kevserrrknt Bugün 38. Haftama girdim ama 37. Haftam da başladım perine masajına . Tuvaletini yaptıktan sonra silme işlemi gibi yapılıyor işte aslında basit zeytinyağı ile bi süre ileri geri yapın parmağınızı sokmadan tabi sonra da yukarı aşağı yapın bi süre 5 dk yi doldurun maksat doğum yaparken orası sancı varken rahatlasın açılsın yırtılmadan pek kasılmadan açılsın 😁 Valla başladım yapmaya da bakalım inşallah yararı olur yine de denemekte fayda var tabi 🥰
Kirmiziigelin Hzlhakko aynen öyle zor bizim yapmamız dr da eiin yapar dedi maket vardı onda orda gösterdi bana dr nasıl yapılacagını birde saf zeytinyagı kullan dedi hatta doğum cantana da bir kücük kavanozda koy dedi
Hzlhakko Kirmiziigelin ay okurken bile kötü hissettim zaten muayenede gerim geriliyorum ben göstercem falan dedi doktorum kadın ama bunu yapmak falan ne bileyim ya hoşuma gitmedi senin normal doğum mu canım benim belli değil henüz ama göstericem dediğine göre normal doğum olacağını düşünüyor
Kirmiziigelin Elifyor maket vardı onda orda gösterdi canım dr nasıl yapılacagını birde saf zeytinyagı kullan dedi hatta doğum cantana da bir kücük kavanozda koy dedi
Miraynannesi Gktrkeymn ben doğum yaptım epizyo attılar malesef az bile olsa mutlaka yapın şimdiki aklım olsa yapardım biri 5-6 kere yapmış çok az kesi attım çok faydası var demişti doktorum
Kirmiziigelin Hzlhakko 37. Haftamdayım ben 38 olucaz 2güne normal doğuma hazırlanıyoruz doktorumda cok destekliyor biraz korkuyorum ama herseyin doğalı en güzeli hayırlısıyla insallah
FSCMK Gktrkeymn Doğum esnasında sıcak su altında yaptırın bu masajı çok iyi açıklık oluyor hemen benim sancılar sıklaşmaya başlamıştı sıcak suyun altına girdim masaj yaptırdım acayip hem rahatladım hemde çok kolay açılmam oldu 2 3 saat içerisinde doğurdum