Esrkdm Bugün şeker yüklemesi yapıldı. 75 mg inanın korkulacak hiçbir şey yok şerbet içiyormuş gibi düşünün hiç korkmayın🌷🌷
Yagmurrrr Esrkdm bende 2 hafta sonra yaptırıcam korkum şeker yüklemesi değil sabah saatlerce aç kalmak 🙄 ben birşey yemediğimde tansiyonum yerler bir oluyor kaç saat aç kaldınız
Deryayaman Esrkdm şeker yüklemesi önerilmiyor brn yapmayı dusunmuyor sizin şekeriniz mi düşüktü ondan mı yapıldı yani hangi durumlarda gerek duyuluyor
Esrkdm Yagmurrrr Aç gittim canım zaten hemen birinci kan testini verdim sonra şekerli karışımı içtim 1 saat sonra ikinci kanımı verdim sonra 1 saat daha bekledim 3. kanı verdim ve bitti hiç korkma inan bana korkulacak birşey yok ♥️
Yesimgcl Yagmurrrr sabah erkenden git zaten ac durucagin sadece 2saat oda o icecegi icince zaten migden biraz doluyo hiç sıkıntı olmaz
Smybgrack Esrkdm bende 10.haftadayım doktorum iki kez şeker yüklemesi yapacagını söyledi babamda şeker oldugundan dolayı 100 gr 30 ekimde yapılıcak test sizce bi zararı olurmu erken yapıcaklarının
Ruhsuz Smybgrack ben de 10.haftamda yaptırdım ailede hiç seker yok ama bende çıktı iyi ki yaptırmışım şu an diyet yapıyorum yoksa bilmeden basacaktım şekeri hamur işini, yeni yeni bulantılarım gecti iştahım açılmaya başladı ama şeker çıktı hayatımdan
Esrkdm Smybgrack canım doktorun senin sağlığın için en doğrusu söylemiş bana göre banada söyleseydi doktorum ve ailemde şeker geçmişi var olsaydı bende erkenden yaptırmasına onay verirdimm♥️
Smybgrack Ruhsuz gerçekten mi oh vallahi içim rahatladı ya benimle aynı durumda biri çıktığı için yaptırıcam inşallah ekimin 30 unda
Esrkdm Deryayaman Bende yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum bunun gerekli olduğunu olası bir gizli şeker durumunda anne ve bebek hayatı tehlikeye girebilir diye yaptırdı