Htcglgnaksy Kupik çünkü 44 kilo hamile kaldım ilk 3 ay 4 kilo verdim 19 haftalığız daha 44 kiloya anca geldim ben o kadar olsun yani zayıf olunca daha çabuk hissediyorsun
Fey turkancakar öyle öyle veriyorsun emzirirken özellikle. Şimdi ben yaşlıyım🤪 o yüzden almak istemiyorum 🤣🤦🏻♀️ Önemli olan sağlıkla doğması. İlk hamilelik sanki hızlı geçti de bu hiç geçmiyor
Ask_H 10+6 yım göbeğim çıktı zayıfım aslında belki de gazdandır çok erken geliyor bana daha bebek minicik sonuçta...
Htcglgnaksy Ayse08emre öyle ermiş anneler var ki bu programda 6 haftalık çocuğun hareketini hisseden var 😂😂😂
Tugbaklc Htcglgnaksy tövbe yaa 😁 gazdır o gaza ben ilk gebeligimde hic anlamadım da 2. Geneligimde 17 de hissetmistim ilk
Ftmrmzn Yenianne65 oyle dısardan belli olcak sekilde degil kendim goruyorum zaten kucucuk nasil belli olsun
aysenurr96 Benimde 25 haftalıkken coook küçük bi şekilde çıkmıştı ama kimse anlamiyodu hamile olduğumu 😬
BirVeraAnnesi35 Kupik hiç anlamadım ne ara bu derece buyudu 😂 bnde ilk haftalarda karnım çıksa nasıl olur diye düşünüyordum şimdi ne ara bu aşamaya geldik diye düşünüyorum 😂