Aysesirac İyi akşamlar arkadaşlar hiç böyle olmazdı ellerim ayaklarım da çok şişme var korkuyorum doktora gitmelimiyim yoksa normal mi aceba son aydayım o yüzden mı oldu ki
madl41 Aysesirac 35 haftalığım benimde el ve ayağım şiş🙄 Kan tahlillerim normal 🤷♀️ 37 numara ayaklarıma 40 numara terlik girmiyor 😅😅 alyansımı bile takamıyorum
Duruveannesii Aysesirac benimde aynı canım hele birde ağrı acı var benim elllerimde şişlikle beraber doktorum artık doğuracaksın dayan dedi geçecek Doğumdan sonra dedi sadece
defne55 Aysesirac 35 haftadayım benimde ayaklar değil ama eller şiş doktorum normal bu haftalara şişmen demişti canım eğer çok aşırı şişme olursa gene bi görün doktoruna için rahatlasın
Mutire Aysesirac gitmelisin Allah korusun idrarda protein kaçağı veya tansiyon yüksekliği vs olabilir. Bende senin gibiyim idrar tahlili oldum şükür ki temiz çıktı canım. Balon gibi benim de ayaklarim
Aysesirac madl41 Teşekkür ederim canım cevabın için hiç olmadi benim öyle korktum birden ne kadar zor işimiz 😊
madl41 Aysesirac Emin ol %90 hamilelerde oluyor ama tansiyonunuza dikkat edin tuzu azaltın☺️ Bide idrarda proteine baktırın
Arendeniz Aysesirac Su iç ve yediklerine çook dikkat et ben de çok şişmiştim bol su içiyordum ama baharatlı ya da sakıncalı bir şey yiyince ertesi gün istemsiz şişiyordum😁 geçiçek geçicek hayırlısıyla bir avazda inşallah 🙏
BirVeraAnnesi35 Aysesirac benm gece uykuda ellerim şişiyor eklem yerlerinden oynatmakta zorlanıyorum ama doktorum normal dedi ayaklarımda yattığım sürece sıkıntı yok ama oturursam hemen şişiyor ama ani şişme varsa onu bilemiyorum doktorunuza danışın yinede
Aysesirac BirVeraAnnesi35 teşekkür ederim canım benimde öyle oluyo biraz geçti şişme rahatladım simdi
Senemunlu Aysesirac hic tuzlu yemem bol su icerim ama ayaklarm sisti , normalmis bende suan 37 yim ,ayaklarmi havaya kaldirddgmda iniyor azck ama yine sis birsey fsrketmiyor. Doktor yuruyus yap bol bol dedi daha cok sisti 😁😁😁 gecicek insallah
Aysesirac Senemunlu yürüyüşte yapınca biraz kasıklarım ağrıyo hele merdiven çıkmak sonrasında daha zor oluyo Allah'ım yardımcımız olsun doğuma az kaldı 😊