busrabusr Elifdmir bizde tam 10+1 iz bugün. Bulantılar, kusmalar, halsizlikler ve 2 gündür çok baş ağrısı yaşıyoruz 😭
Elifdmir busrabusr Yaaa ne güzel aynıyız ve aynı şikayetlerdeyiz resmen 🙄😅 birde benim ekstra kabızlık var sanki yediğim hiç bişeyi hazmedemiyormuşum gibi geliyor 😣
Aysegul_aslnby2008 9.haftada gelen aşırı miğde bulantısı halsizlik ciddi baş ağrısı ne ararsanız var hastahane ve serum ile duruyorum 10+1
Elifdmir Aysegul_aslnby2008 Vallahi bende hep her zorluğun ardında bir kolaylık vardır diyerek avutuyorum kendimi ve ikinci üç ayı bekliyorum düzelecek diyorlar 😣
Fadime3543 10+0 merhabalar kızlar 💐💐 bende yavaş yavaş mide bulantıları geçmeye başladı gibi 🤰🏻Kusma yok artık 🧿inşallahta olmaz artık çok zormuş 🤦🏻♀️Baş ağrısı bu hafta bendede oldu bide göz kararmaları başladı gibi
Nur3554 Fadime3543 merhaba bişe sormak istiyorum 7 haftalık tüp bebekle hamileyim sizde de hiç vajina da Kasılma oldu mu bu sabah ağrıyla kasılma oldu kötü rüyalar gördüm kafam çok karışık☹️
Fadime3543 Nur3554 merhabalar canım evet olmuştu başlarda çok oluyor kasılma ve kramplar rahim büyüyor ya onunla alakalıdır kalp sesini duydunuz mu
Nur3554 Fadime3543 evet bugün doktora gittim enfeksiyon çıktı kanda antibiyotik verdi inş bişe olmadan bu süreçleri atlatırız😞
41tuqba Kızlar akıntınız oluyor mu bende 10 haftalık hamileyim akıntım çok oluyor bazen beyaz bazen su gibi
Elifdmir 41tuqba Çok fazla değil kuzum benim ama senin rahatsız edecek kadar çoksa bir doktora söyle istersen😐