Gfrn Midem berbat halde soda içiyorum ama geçmiyor bazen böyle midem ağzıma geliyor böyle buz gibi oluyor reflü mü oluyor bu 21.haftadayım nasıl geçecek yardım edin ne olur 😞 Bulantılarım biteli 2 hafta oldu oh dedim yine aynıyım ya
Esrelf Gfrn rennie pastil var gebelikte kullanılan doktoruna danışıp kullanabilirsin.rennie nin şurubu da var. Bir de gavisgon şurup vardı. Süt iyi geliyordu birde bana. Yemek yedikten sonra hemen uzanmayın. Aşırı baharatlı ve karışık yemek tüketmeyin. Az az sık sık beslenin. Yatmadan 2 saat önce yemek yemeyi bırakın.
Sedefff1 Gfrn ahh cnm 11 haftalık hamileyim galiba bndede reflü var hç uyuyamıyorum geceleri artık başım agrıyo uykusuzluktan bnde maden suyu içiyorum işe yaramıo 🤦🏻♀️ Allahım yar ve yardmcmz olsun çok gçmiş olsun
Gfrn Esrelf doğru dimi reflü oluyor bu hem bulantı gibi hem midede yanma gibi hem bir an soğukluk değişik birşey 🙁
Denizim Gfrn canim midendeki su afedersin gegirince agzina geliyormu? Reflude boyle olur ama mide yanmasida olabilir sendeki,en iyisi gaviscon kullanmam yagli kizarmis baharatli asla tuketme,yedikten sonra 1saat asla uzanma, arada sodayla destekle kendini
Fucshbau Gfrn bende bugün kontrole gittiğimde aynı şikayetten muzdariptim. Rennienin şurubunu verdi doktor gunde 4defa kullancaksin dedi. 22 haftaligim bende çok erken başlamış dedi. Umarım iyi gelir sende deneyebilirsin
Gfrn Denizim yok ağzıma gelmiyor sadece her sabah mutlaka safra çıkıyor yeşil su her sabah mutlaka uyandığımda.Geceleri uyuyamıyorum midemde bir baskı var sürekli bazen nefes aldırmıyor