Masalseyhan Kizlar surekli kasilmam oluyor sancisiz bir sekilde. Sizde de oluyormu acaba normalmidir yani 15 dkkada bir bazen 1’saatte bir. Karnim toplaniyo boyle sertlesiyor. Nst bağlanmıştım sancim cikmisti duzensiz sekilde. Ama dogum belirtisi flanmidir acaba
nslem Masalseyhan canım rahim kendni doğuma hazırlıyo demişti bana doktorum bende aynı şikayetle gittim de normalmş 30 dan sonra
Mehsu Masalseyhan canım banada günde 1 2 kez sert bi şekilde sancı giriyor doğuma hazırlık diye düşünüyorum 😊
Bserappp Masalseyhan 33 haftalık olmama rağmen verdi erken gelmesin sancı başlayıp açılma olmasın diye :/
Kdrkdr Kızlar kasılmayı nasıl anlıyorsunuz. Mesela benim karnım bazen taş gibi oluyo bebek popusunu falan dayıyo heralde diyorum. Bunun ayrımını nasıl yaparım acaba😕
Rbs111 Kdrkdr o kasılma canım Bebek poposunu dayayınca farklı oluyo karnın şekli değişiyor mesela. Kasılmada karın geriliyor patlicak gibi oluyor saniyeler sonra geçiyor
Simsim6 Masalseyhan bana da oluyor hatta tam 30. Haftada basladi birkac gun ust uste cok sık araliklarda oldu korktum, sonra biraz daha seyrek olmaya basladi🙂
MNursel Aaahhh canım olmaz mı. Belim ağrıyı karnıma adet ağrısı gibi ağrılar giriyo. Dayanmaya çalışıyorum